SEMİH ŞAHİN’DEN ELEŞTİRİLERE CEVAP!

SEMİH ŞAHİN’DEN ELEŞTİRİLERE CEVAP!

Belediye Başkanı Semih Şahin, belediye meclisi toplantısında yaşanan tartışmalar ve AK Parti kanadından yöneltilen eleştirilerle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Başkan Semih Şahin, gazetemize yaptığı açıklamada, AK Partili Çetin Kaya’ya parmak sallayarak sert çıkıştığı anları ‘Sözümü kesemez’ ifadesiyle savundu. Meclis işleyişinde başkanın sözünün kesilmemesi gerektiğini söyleyen Başkan Şahin, “Çetin bey sözümü kesiyor. Başkanın sözü kesilmez, zaten konuşurken birinin sözünün kesilmesi adab-ı muaşeret kurallarına aykırıdır. Ben ilk günden beri meclisi demokratik bir ortamda gerçekleştirmeye çalışıyorum” dedi. 

AK Parti kanadının ‘Faşizanlık’ iddialarına cevap veren Başkan Şahin, “Meclisin faşist ya da demokratik olduğu komisyonlardan belli olur” diyerek, komisyonlarda her partiden temsilcinin yer almasına olanak sağladığına dikkat çekti. Başkan Şahin, “Benim demokratikliğimi sorgulamasınlar. Faşizanlık iddialarını kesinlikle kabul etmiyorum çünkü ben eski dönemlerde olduğu gibi komisyonları kendi partimden kurmadım. Komisyonlarda her partiden temsilci var, meclisin demokratikliğinin göstergesi de budur” şeklinde konuştu. 

Başkan Şahin son olarak Ahmet Gürses’in Çetin Kaya’ya yönelttiği sözleri değerlendirirken, “Ahmet beyi tüm Bilecik tanıyor, biliyor. Öyle mikro milliyetçilik yapacak biri değil. Gelen tahrikler sonucu sarfettiği bir söylemdir, fikir yapısı öyle bir kişi değildir” dedi.  

Yayın: Bilecik Haber

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 6091 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum