SEMİH ŞAHİN'DEN GAZETEMİZE ZİYARET

SEMİH ŞAHİN'DEN GAZETEMİZE ZİYARET

CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Semih Şahin, gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal ve Yazı İşleri Müdürümüz Mücahid Erdal ile görüşen Semih Şahin, kentle ilgili bazı düşüncelerinden bahsetti.

CHP Adayı Şahin, ilimizdeki trafik probleminin en önemli sorunların başında geldiğine dikkat çekerek, uzun vadede gerçekleştirilecek köklü çözümlerle trafik probleminin çözülebileceğini ifade etti. Şahin, “İlk etapta köklü bir çözüm üretmek mümkün olmayabilir belki ama bazı ufak dokunuşlarla rahatlama sağlatılabilir. Ardından uzun vadede hayata geçirilecek köklü çalışmalarla trafik sorunu ortadan kaldırılabilir” dedi.

Kent merkezinin sıkışmış durumunun bir başka önemli problem olduğunu anlatan Semih Şahin, şehri tek merkezden kurtarıp kentin çeşitli yerlerinde yeni merkezler oluşturmak gerektiğine dikkat çekti.

Gerçekleştirilecek projelerde belediye gelirlerinin yanı sıra proje bazlı başkaca kaynakların oluşturulabileceğini dile getiren Şahin, şöyle devam etti:

“Bilecik’te hayata geçireceğimiz çalışmalar proje bazlı olacak. Hazırlayacağımız projelere devlet desteklerinin yanı sıra Avrupa Birliği gibi başkaca birçok merkezlerden kaynaklar bulacağız. Hibe destekleri alacağız.

Benim Bilecik’e bir borcum var ve eğer halkımız belediye başkanlığı görevini bizi verir ise borcumu en güzel şekilde ödeyeceğim” ifadelerini kullandı.

Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Semih Şahin’e çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi.

chp-adayi-semih-sahinden-gazetemize-ziyaret2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2262 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum