SEMİH ŞAHİN’DEN HAMAM AÇIKLAMASI

SEMİH ŞAHİN’DEN HAMAM AÇIKLAMASI

Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik Belediyesi Osmanlı Hamamı’nın kapatıldığını belirterek, ‘’Vatandaşlarımızın sağlığı ve güvenliği için tavanı dökülen bir hamamın hizmet vermesi doğru değil’’ dedi.

Hamamın ruhsatsız olduğunu ve birçok eksiklik taşıdığını ifade eden Başkan Semih Şahin, eksikliklerin tamamlanmasının ardından yeniden hizmete gireceğini dile getirdi. Başkan Şahin, konuya ilişkin yazılı açıklamasında, şunları kaydetti:

“Önceki yıllarda yapılan, gerek mimari açıdan gerek hamam estetik ve teknik şartlara dikkat edilmeden hizmete açılan hamamın, kaçak bir şekilde hizmet verdiğini tespit ettik. Özellikle teknik sorunlardan dolayı tadilat işlemi görmesi gerektiğinden işletmenin faaliyet göstermesi askıya alındı. Öncelikle binanın içerisinde tavanlar akıyor ve ısıtma sistemi hatalı kurulmuştur. Olası tehlike arz edecek bir durumda vatandaşlarımızın güvenliği ve sağlığını hiçe sayamazdık. Hamamın hizmet vermesi için güvenlik ve teknik koşulları sağlanarak, ihale süreci başlatılacaktır. Çalışmaların tamamlanmasıyla vatandaşlarımız daha güvenli ve sağlıklı bir şekilde hizmet alacak.’’ ifadelerini kullandı.
 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3128 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum