ŞERİFPAŞA CAMİ MEYDANI AÇILDI

ŞERİFPAŞA CAMİ MEYDANI AÇILDI

Bilecik Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan Şerifpaşa Cami Meydanı’nın açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Açılışa, Vali Tahir Büyükakın, Belediye Başkanı Selim Yağcı, BŞEÜ Rektörü İbrahim Taş, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Müftü Yardımcısı Ahmet Tokgöz, STK temsilcileri, muhtarlar ve daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Açılış kurdelasının kesilmesinin ardından içerisinde dinlenme alanları, cami meydanı ile mahalle muhtarlığı hizmet binasının bulunduğu proje hizmete girdi.

serifpasa-meydani-hizmete-girdi2.jpg

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Yoğun katılımla gerçekleşen açılış töreni Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından proje kapsamında muhtarlık hizmet binası yapılan İstiklal Mahallesi Muhtarı Nesrin Mazlum kısa bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi.

‘ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN’

Belediye Başkanı Selim Yağcı ise projenin ilimize hayırlı olmasını dileyerek çalışmalarda emek sarfeden tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Başkan Yağcı, projenin birçok hizmeti içinde barındırdığına dikkat çekerek, “Bu çalışmayla Şerifpaşa Cami’mizin önünde bir meydan oluşturduk. Yine bu mahalledeki eksik olan mahalle muhtarlık yerimizi yapmış oldu. Parkımız oluşurken vatandaşlarımızın ve camii cemaatimizin çay içip sohbet edebileceği mekan yapılmış oldu” dedi.

serifpasa-meydani-hizmete-girdi3.jpg

‘SÖZÜMÜZÜ TUTUYORUZ’

Göreve geldiğinden bu yana söz verdiği hizmetleri yerine getirdiğini ve getirmeye devam edeceklerini dile getiren Başkan Yağcı, “Taahhütlerimizi tek tek gerçekleştiriyoruz ve gerçekleştirmeye devam edeceğiz. El ele gönül gönüle vererek şehrimizi daha iyi yerlere getireceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.

Başkan Yağcı’nın konuşmasının ardından Müftü Yardımcısı Ahmet Tokgöz tarafından dua yaptırıldı.

serifpasa-meydani-hizmete-girdi4.jpg

Açılış töreni, kurdela kesimi ve ikramlarda bulunulması ile sona erdi.

serifpasa-meydani-hizmete-girdi5.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2302 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum