SEVEN ÇARŞISI SALI GÜNÜ YIKILACAK

SEVEN ÇARŞISI SALI GÜNÜ YIKILACAK

Bilecik Belediyesi'nce başlatılan çalışmaların sona ermesinin ardından uzun yıllar ilimiz esnaflarına ev sahipliği yapan Seven Çarşısı Salı günü yıkılacak.

Seven Çarşısı'na ilk kazma vurulduktan sonra hafriyatın yaklaşık 1 hafta içerisinde kaldırılması planlanıyor ve Temmuz ayının sonlarına doğru proje uygulamasına geçilmek isteniyor. 

SEVEN ÇARŞISI'NIN YERİNE NE YAPILACAK?

Seven Çarşısı'nın yerine yapılması planlanan projeyle ilgili oldukça hassas bir çalışma yürüttüklerini belirten Belediye Başkanı Selim Yağcı, meydanı kaybetmek istemediklerini söyledi. Aynı zamanda belediyeye bir ticaret merkezide yaratmak istediklerini dile getiren Yağcı, bu konsepti tamamlayacak bir projeyle bölgeyi canlandırmayı düşündüklerini ifade etti. 

OTOPARK MALİYETLERİ YÜKSEK

Belediye Başkanı Selim Yağcı, yerin altına yapmayı düşündükleri otopark maliyetlerini yüksek geldiğini kaydederek Migros'un yanındaki eski tekel deposunun bulunduğu alana katlı otopark yapılması konusunun ön plana çıktığını söyledi. 

MEHMET SEVEN'E VE ESNAFLARA TEŞEKKÜR

Başkan Yağcı ayrıca çarşıyı ilimize kazandıran eski belediye başkanlarına ve uzun yıllar çarşıda hizmet veren esnaflara teşekkür etti. 

 

Bu haber toplam 1612 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.