ŞEYH EDEBALİ EĞİTİM GENÇLİK DERNEĞİ'NDEN İFTAR

ŞEYH EDEBALİ EĞİTİM GENÇLİK DERNEĞİ'NDEN İFTAR

Şeyh Edebali Eğitim Gençlik Derneği öncülüğünde Mimar Sinan Mühendisler Birliği, Çeküt ve Eğitim ve Değişim derneklerinin il temsilcilikleri ortaklığında iftar programı düzenlendi.

Kent Ormanı'nda gerçekleşen iftar yemeğine Müftü Necati Akkuş, Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik, PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal, Osmaneli Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Erdal ve çok sayıda davetli katıldı.

3-232.jpg

Programda konuşan Şeyh Edebali Eğitim Gençlik Derneği Başkanı Fatih Öncü, iftar organizasyonuna katılan herkese teşekkür ederek, Ramazan aylarını tebrik etti.

Dernek olarak 5 yıldır gerçekleştirilen Ufka Yolculuk yarışmalarında büyük aşama kaydettiklerini dile getiren Öncü,"Bu yıl nasip olursa yüzme ve izcilik konularında gençlerimize hizmet sunmaya, sizlerin desteği ile başlayacağız. Bu konuda tescil işlemleri son aşamaya geldi" dedi.

1-317.jpg

Öncü konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Ayrıca Mimar Sinan Mühendisler Birliği özellikle teknik konularda eğitim ve hizmet sunmaya başlamıştır. Geçtiğimiz aylarda üniversitemizde Mimar Sinan ve eserleri hakkında bir belgesel sunumumuz olmuş, Balıkesir Eti Bor Tesisi'ne teknik gezi yapılmıştır. Yine geçtiğimiz günlerde tarihi Orhangazi İmaretinin restorasyonu hakkında Valimize bir mektup sunmuş bu minvalde bir mektupta Vakıflar Bursa Bölge Müdürümüze sunulacaktır. Burada bir parantez açmak istiyorum. Derneğimiz olarak, Ertuğrulgazi Türbesi'nde tutulmaya başlanan saygı nöbetinden dolayı valimize teşekkür ediyoruz.

Bu hizmetlerin yanı sıra çevre bilincini artırmak için ÇEKÜT'ün hizmetlerini ilimize taşımayı arzu ettik. Bu konuda öğretmenlere yönelik, çevre eğitimi eğitici kursu ve üniversite öğrencilerine sofrada sıfır artık ve su tasarrufu konularında eğitim çalışmaları olmuştur.

Son olarak Bahçelievler Mahallesi Beylerbeyi Caddesi'ndeki yeni adresimize hepinizi davet eder, devam eden hizmetlerimizle ve henüz proje aşamasında olan helal ve sağlıklı gıda, kritik analitik düşünce gibi bu hizmetlerde desteklerinizi beklemekteyiz" ifadelerini kullandı.

Öncü ayrıca bugüne kadar çalışmalarında kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

Şeyh Edebali Eğitim Gençlik Derneği öncülüğünde Mimar Sinan Mühendisler Birliği, Çeküt ve Eğitim ve Değişim derneklerinin il temsilcilikleri ortaklığında düzenlenen iftar programı, emekli imam Mehmet Yavaş'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile sona erdi. 

2-309.jpg

Kaynak:Mustafa Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2284 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.