SGK'DAN VALİ ELBAN'A ZİYARET

SGK'DAN VALİ ELBAN'A ZİYARET

Sosyal Güvenlik Haftası çerçevesinde Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Adem Bedir ve beraberindekiler, Vali Süleyman Elban'ı makamında ziyaret etti.

Vali Elban, Bedir ile birlikte il müdür yardımcıları ve beraberindekileri kabulünde, kendisini ziyaret eden kurum çalışanlarına teşekkür ederek, toplumda sosyal güvenlik bilincinin oluşturulması ve toplumun sosyal güvenlik hakkında bilgilendirilmesini sağlamak amacıyla kurumun gerekli çalışmaları yaptığını söyledi.

SGK'nın tüm vatandaşları tek bir çatı altında topladığını anımsatan Vali Elban, ''Son yıllarda sosyal güvenlik alanında önemli çalışmalar yapıldı. Aktif çalışanlarının yanı sıra tüm vatandaşların SGK'nın şemsiyesi altında olması, ülkemizin geleceğe yönelik umudunu ve güvenini artırmaktadır. Kuruma düşen görev, primlerin tahsilatlarını takip etmek ve sigortalıların sağlık, işsizlik ve emeklilik gibi konulardaki taleplerini karşılamaktır. Hafta dolayısıyla etkinliklerle vatandaşlarımıza sosyal güvenlik bilincinin oluşturulması için çalışmalar yapılması gerekir.'' dedi.

SGK İl Müdürü Bedir de SGK'yı tanıtmak, sosyal güvenlik reformunu anlatmak, sosyal güvenlik kavramını toplumun tüm bireyleri tarafından bilinmesini sağlamak, vatandaşları hak ve yükümlülükler konusunda bilgilendirmek, toplumda sosyal güvenlik bilinci oluşmasına katkı sağlamak amacıyla Sosyal Güvenlik Haftası'nın kutlandığını bildirdi.

Kaynak:Mustafa Bahadır ORAL

Bu haber toplam 1928 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.