ŞİFA MEDİKAL AÇILDI

ŞİFA MEDİKAL AÇILDI

Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun'un kızı, Moda Optik ve Merkez Optik’in sahibi Tuğçe Kılıç ile MEKA Mühendislik sahibi Elektrik Mühendisi Muharrem Kılıç tarafından faaliyete geçirilen Şifa Medikal'in açılışı yapıldı. 

İlimiz siyasilerinin bir araya geldiği açılışa Eski Devlet Bakanı Bahattin Şeker, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık. CHP İl Başkanı Metin Yaşar, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, bazı meclis üyeleri, stk temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. 

Açılış öncesi konuşma yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, İnhisar'daki cenaze namazına katıldığından dolayı açılışa geciktiğini bu yüzden davetlilerden özür dilediğini belirterek, iş yerinin hayırlı olmasını diledi. Başkan Yağcı şöyle konuştu: "Gecikmeye sebebiyet verdiğimiz için özür diliyorum. Hakkınızı helal edin. İnhisar'da bir cenaze vardı, oraya katıldık. Bu konuda özür diliyorum.

Bugün güzel bir Cuma günü, berketli bir gün. İlimizin yıkılmayacak çınarlarından Nusret beyin çocukları yeni bir iş hayatına başlangıç içerisindeler. Bu ticari hayatın bolluk, bereket, sağlık, sıhhat getirmesini Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyoruz. Sağlık alanında kurulan bir tesis. Bereketli, uğurlu olsun diliyoruz. Temennimiz insanlarımızın bunlara ihtiyaç duymaması ama olduğunda da böyle satış yerlerinin olması son derece önemli. Ben şifa olsun, bereketli olsun diyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi. Konuşmaların ardından dualarla açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra davetliler Şifa Medikal'i gezerek yetkililerden bilgi aldı.

sifa-medikal-acildi-bilecik1.jpg

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 5642 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum