SİYER SINAVININ MÜRACAAT TARİHİ UZATILDI

SİYER SINAVININ MÜRACAAT TARİHİ UZATILDI

Peygamber Sevdalıları Vakfı Bilecik Temsilcisi Cuma Göl, yaptığı açıklamada, 17 Ocak'ta son müracaat tarihi dolan siyer sınavı için başvuru süresinin 24 Ocak'a uzatıldığını bildirdi. 

Cuma Göl, "Yarışma Komisyonunca, 02 Şubat Pazar günü saat 11.00’de yapılması planlanan Siyer Yarışmasının 17 Ocak Cuma günü olarak belirlenen son kayıt tarihi yeniden değerlendirilmiş olup;  yarışmacı adayı kardeşlerimizin istek ve talepleri doğrultusunda son kayıt tarihinin bir hafta daha uzatılarak 24 Ocak Cuma saat 24.00 olarak yeniden belirlenmesi kararlaştırılmıştır" dedi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Vakfı Bilecik Temsilcisi Cuma Göl, şunları kaydetti:

"Kaybedeni olmayan Siyer yarışmasına kayıtlarını yeni yapacak olan ve kitaplarını alıp da henüz kayıtlarını yapmamış olan yarışmacı adayı kardeşlerimizin, en geç 24 Ocak Cuma olmak üzere en kısa zamanda kayıtlarını www.siyersinavi.com adresine girerek yapmaları gerekmektedir. Kitabın temin edilmiş olması yarışmaya girmek için yeterli değildir. Yarışmaya kayıt yaptırmak zorunludur. Yarışmacı adayı kardeşlerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için kayıtlarını geciktirmemelerini tavsiye ediyoruz.

Yarışmacı kardeşlerimize, yarışmaya girecekleri okullara dair bilgilendirme mesajları yarışmadan birkaç gün önce (27-31 Ocak) gönderilmeye başlanacaktır.

Ayrıca yarışma günü, kaydını yapmış olduğu ilde olmayıp da başka bir ilde bulunan adaylar; bulundukları yerde kendilerine en yakın yarışma noktasında yarışmaya katılabilirler.

Yarışma gününe kadar bütün istek, şikâyet ve önerilerinizi www.siyersinavi.com adresinde bulunan yarışma temsilcileri üzerinden (kendi il ve ilçe yarışma temsilcileriniz) veya [email protected] adresine mail yoluyla iletebilirsiniz.

Bu vesile ile şimdiden bütün yarışmacı adayı kardeşlerimize başarılar dileriz." 

siyer-sinavinin-muracaat-tarihi-uzatildi2.jpg

Kaynak:Bilecik Haber - M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2717 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.