SMMMO'DAN UZLAŞTIRMACI EĞİTİMİ

SMMMO'DAN UZLAŞTIRMACI EĞİTİMİ

Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Ertuğrul Açıkgöz, Hasan Kalyoncu Üniversitesi işbirliği ile 'Uzlaştırmacı' eğitimi düzenleyeceklerini bildirdi. 

'Uzlaştırmacı' eğitimine ilişkin bilgiler veren ve şartları uyanları eğitimlere katılmaya davet eden Ertuğrul Açıkgöz, başvuruların Ağustos ayı sonuna kadar devam edeceğini ifade etti. Açıkgöz, eğitimlerin ise Eylül ayında başlayacağını belirterek, konuya ilişkin açıklamasında şunları kaydetti:

"Hasan Kalyoncu Üniversitesi işbirliğiyle düzenleyeceğimiz 'Uzlaştırmacı' eğitimleri kapsamında 36 saat teorik ve 12 saat uygulamalı olmak üzere toplamda 48 saat eğitim verilecek. Eğitimler odamız eğitim salonunda gerçekleştirilecek olup eğitimlere katılanlara Online Genel Tekrar Uzlaştırmacı Eğitimi, Online Uzlaştırmacı Sınava Hazırlık Eğitimi ve Online E-Kitap hediye edilecek. 

Eğtimlere; odamız üyeleri ile 4 yıllık eğitim veren Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler, İşletme ve İktisat Fakültelerinden mezun olmuş; Anayasa Hukuku, Ceza Hukuku (Genel Hükümler), Ceza Hukuku (Özel Hükümler), Ceza Muhakemesi Hukuku, Hukuk Başlangıcı/Hukuka Giriş/Hukukun Temel Kavramları/Temel Hukuk, Ticaret Hukuku, İş Hukuku/İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku, Borçlar Hukuku derslerinden en az ikisini alanlar katılabilecek" dedi. 

Ertuğrul Açıkgöz, eğitime katılmak isteyenlerin Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nin ilgili hesabına 1.190 TL ücret yatıracağını kaydederek, başvurular için telefonla ve odaya müracaat edilebileceğini söyledi.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2354 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum