ŞOFÖRLER ODASI, BAKAN ALBAYRAK'TAN DESTEK İSTEDİ

ŞOFÖRLER ODASI, BAKAN ALBAYRAK'TAN DESTEK İSTEDİ

Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selman Aydeniz, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan 'Esnaf Destek Paketi'nin şartlarının ağır olduğuna dikkat çekerek, sosyal medya üzerinden Bakan Albayrak’a mesaj attı.

Selman Aydeniz, kredi kullanma şartlarının ağır olduğunu ifade ederek, şoför esnafının desteklerden koşulsuz olarak faydalanmasını talep etti.

Aydeniz, Bakan Albayrak’a twitter üzerinden attığı mesajında, şunları kaydetti:

“Sayın bakanım, esnaf kefaletten 5 yıl içerisinde kredi çekmemiş şartı aranıyor. Borçsuz, dertsiz esnaf kalmadı ki iş adamlarına yaptığınız desteklerden biz şoför esnafı olarak faydalanmak istiyoruz. Telefon susmuyor.

Allah sizlerden razı olsun ancak daha önceki yıllarda olduğu gibi gerçek ihtiyaç sahibi esnafa verilmiyor. Verilenler durumu iyi olanlar, onlarda ya araba değiştirdiler ya da bankaya attılar.

Bilecik Şoförler Odası başkanıyım şu anda kamyoncumuz, dolmuşlarımız, servisçi ve taksici esnafımız çok zor durumdalar. Kendim şahsen işsizim. Bu konuda duyarlı davranacağınızdan eminim. Şoför esnafının desteklerden koşulsuz olarak faydalanmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

soforler-odasi-bakan-albayrak2.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4225 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum