ŞOFÖRLER ODASI'NDAN KINAMA

ŞOFÖRLER ODASI'NDAN KINAMA

Bilecik Şoförler Odası Başkanı Selman Aydeniz, 6 Ağustos gecesi gelen çağrı üzerine belirtilen adrese giden iki taksicinin yabancı uyruklu vatandaşlarca uğradığı taşlı saldırıyı kınadı.

Saldırganların bu davranışını ‘Nankörlük’ olarak nitelendiren Selman Aydeniz, “Amacı halka hizmet olan, vatandaşların hastalığında sağlığında 7/24 hizmet veren iki taksici kardeşimizin uğradığı bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Savaştan kaçıp geldikleri ilimizde kendilerine kucak açan bu güzel ülkenin insanlarına yaptıkları nankörlük” ifadelerini kullandı.

Başkan Aydeniz ayrıca ilimizde bulunan yabancı uyruklu bazı vatandaşların korsan taksicilik yaptığı yönünde duyumlar aldıklarını, yetkili mercilerin gerekeni yapacağına olan inançlarının tam olduğunu bildirdi.

Aydeniz, “Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olarak taksici kardeşlerimize saldıranların yakalanarak cezalandırılmasını, bu ve buna benzer olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz. Esnaflarımızın her zaman yanında olduğumu belirtmek istiyorum” dedi.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2503 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum