ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI’NDAN İFTAR

ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI’NDAN İFTAR

Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası tarafından iftar yemeği verildi. 

Gölpark Limon Kafe’de düzenlenen iftar organizasyonuna, Belediye Başkanı Nihat Can, AK Parti İl Başkanvekili Haşim Balcı, Ticaret İl Müdürü Şinasi Balta, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halit Gölcan, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Sevinen, kooperatif başkanları ve yönetimleri ile davetliler katıldı. 

1-525.jpg

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Selman Aydeniz, iftar organizasyonunda yaptığı konuşmada, düzenlenen iftar yemeğinin şoför esnafının birlik beraberliğine kaynaşmasına vesile olmasını diledi. Şoför esnafının sorunlarının çözümü için birlik olunması gerektiğini ve birlikte olunduğunda tüm sorunların aşılabileceğini ifade eden Aydeniz, şöyle devam etti:

3-404.jpg

“Küresel sermayenin ülkemiz üzerinde oynadığı oyunlara paralel olarak motorin satış fiyatı 6 liraya yaklaşmıştır. Bununla birlikte nakliye, taşıma, servis, şehir içi minibüsçü ve taksici esnafımız mesleki faaliyetlerini borç içinde yürütmektedir. Motorine gelen zamlar biz şoför esnafının işlerine yansımadığından esnaflarımız büyük bir sıkıntı içerisindedir. Hükümetimiz ve federasyonumuz ortak bir çalışma yürütmektedir. İnşallah kısa zaman içerisinde sonuçların ve bizlerin yüzünü güldürür” dedi. 

2-529.jpg

Başkaca sorunlarının da olduğunu dile getiren Aydeniz, “Vaktinden önce çiçek açmaz ama her baharda bir çiçekle başlar misali bunlarında çözümlerini inşallah belediye başkanımızın ve sizlerin desteği ile aşarız” ifadelerini kullandı. 

Diğer yandan, iftar programına katılım oldukça yoğun oldu.

4-159.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1822 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.