SOĞUK RÜZGÂRLAR GERİDE KALDI

SOĞUK RÜZGÂRLAR GERİDE KALDI

Belediye Başkanı Semih Şahin, Vali Bilal Şentürk'ü makamında ziyaret etti.

Vali Şentürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Başkan Şahin’e teşekkür etti.

Belediye Başkanı Semih Şahin ise ziyaret hakkında yaptığı değerlendirmede; "Bilecik Valisi Bilal Şentürk'ü makamında ziyaret ederek, şehrimiz ve halkımız için yapabileceğimiz çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk" ifadelerini kullandı.

SOĞUK RÜZGÂRLAR GERİDE KALDI!

Hatırlanacağı üzere; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama törenleri kapsamında CHP kanadı ile Vali Bilal Şentürk arasında soğuk rüzgârlar esmişti. CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, Vali Şentürk'ü törenlere geç kalmakla suçlamış ve istifaya davet etmişti.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından, Belediye Başkanı Semih Şahin'in iftar yemeğine Vali Şentürk'ün katılmaması dikkat çekmişti. Bu durum, Milletvekili Yaşar Tüzün'ün açıklamalarının yankısı olarak değerlendirilerek Başkan Şahin ile Vali Şentürk arasında soğuk rüzgârların esmesine sebep olmuştu.

Gelinen süreçte, Belediye Başkanı Semih Şahin'in Vali Bilal Şentürk'ü ziyareti soğuk rüzgârların geride kaldığı şeklinde yorumlandı. Kamuoyu, belediye başkanı ve valinin ilimiz adına birliktelik fotoğrafları sergilemesini olumlu karşıladı.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4026 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum