SÖĞÜT BU YIL ŞENLİKLERİ KALDIRAMADI

SÖĞÜT BU YIL ŞENLİKLERİ KALDIRAMADI

Söğüt'te bu sene 737'ncisi düzenlenen Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri kapsamında ilçeye gelen binlerce kişi, alandaki yetersizlikler dolayısıyla mağduriyet yaşadı. 

sogut-bu-yil-senlikleri-kaldiramadi2.jpg
Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri dün Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu ve binlerce kişinin katılımları ile Söğüt Belediye Tören Alanı'nda kutlandı. İlçeye başta İstanbul, Balıkesir, Kütahya, Bursa, Eskişehir olmak üzere farklı şehirlerden binlerce kişi geldi. Alanın tıka basa dolması sonrasında güvenlik şeridinin dışında kalarak alana alınmayanlar adeta isyan etti. Bu yıl güvenlik önlemlerinin önceki yıllara göre daha fazla olduğu gözlemlendi. 

sogut-bu-yil-senlikleri-kaldiramadi3.jpg

Şenliklere gösteriler kadar organizasyondaki eksiklikler de damga vurdu. Ertuğrul Gazi Türbesi etrafında sınırlı sayıda bulunan tuvaletler ilçeye gelenlere yetmezken, yoğunluktan taşan tuvaletler vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yine alanda dağıtılan şifalı pilav ilgi görürken, kaşık ve çatalların kısa sürede tükenmesi sonrası yetersiz kalması yemeği yerken vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 4720 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum