'SORUMLUSU KİM OLACAK?'

'SORUMLUSU KİM OLACAK?'

İsmail Laçin isimli vatandaş, şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan bir otobüs firmasıyla Bolu'dan Bilecik'e gelen oğlunun ve torununun Bilecik'e çok uzak bir noktada indirildiğini iddia etti. Laçin, firmanın bu tutumuna tepki göstererek yetkililere sesini duyurmaya çalıştı ‘Bu çocukların başına bir iş gelse sorumlusu kim olacak?' diye sordu.

Gazetemize gelerek konuyla ilgili şikayetlerini dile getiren İsmail Laçin yetkililerin duyarlı olmalarını istedi. Laçin, 14 yaşındaki torunu Ömer Can Korkmaz ile 19 yaşındaki oğlu Ömer Bekir Laçin'in Bilecik'e alınmış biletleri olmasına rağmen Poyra rampalarına kadar götürüldüklerini öne sürdü.

sorumlusu-kim-olacak2.jpg

İsmail Laçin, 29 Eylül tarihinde oğlunun ve torununun başından geçenleri şu sözlerle anlatarak yetkililere seslendi:

“Çocuklar Bolu Gerede’de Kur’an kursu okuyorlar. Bilecik’e gelmek için oradan otobüse biniyorlar, Bilecik’e biletlerini alıyorlar. İkindi vakti saat 5’te gelmesi gereken otobüs zaten 3 saat gecikmeli akşam 8’de geliyor. Çocuklar inecekleri yeri tam bilemiyorlar, Bilecik’e biletleri olduğu halde indirilmiyorlar. Otobüs Bozüyük’ü de geçiyor ve Poyra rampalarına yakın bir yerde akşamın karanlığında çocukları indiriyor. Allah korusun bu çocukların o ıssız yolda başına bir il gelse sorumlusu kim olacak? Yetkililer, ilgililer bu ve buna benzer durumlara sessiz kalmasın. Denetimler yapılsın. Bugün bizim çocuklarımızın başına gelenler yarın onların çocuklarının da başına gelebilir” dedi.

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3508 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum