SORUN ÇÖZÜLDÜ

SORUN ÇÖZÜLDÜ

Bozüyük Düzağaç köyü sınırları içerisindeki hazine arazilerinin 49 yıllığına kiralanmasıyla ilgili olarak köylülerin itirazları sonuç buldu. AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir’in girişimleri sonucunda köylülerin talepleri doğrultusunda kararın iptali sağlandı. Böylece köy sakinleri rahat bir nefes aldı. Bu bağlamda Milletvekili Halil Eldemir, parti mensuplarını da yanına alarak Düzağaç köylülerini ziyaret etti.

milletvekili-eldemir-duzagac-ziyareti-3-(2).jpeg

Geçtiğimiz ay içerisinde özel bir firma tarafından köy sınırları içerisindeki kalan yaklaşık 270 dönümlük hazine arazilerinin 49 yıllığına kiralanması gündeme gelmişti. Bu haberi alan köylüler bu duruma tepki göstermiş ve durumun AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin tarafından Milletvekili Eldemir’e ulaştırılması ve Eldemir’in girişimleriyle köylülerin talepleri mutlu sonla noktalanmıştı.

Bunun üzerine Milletvekili Halil Eldemir Düzağaç Köyü’nü ziyaret ederek köy sakinleri ile hasbihal etti. Ziyarette Milletvekili Halil Eldemir’e AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin Çam, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu ve bazı parti yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Milletvekili Eldemir ziyarette köy sakinleri ile hasbihal ederek konu hakkında kendilerini bilgilendirdi. Köy sakinlerine istek ve taleplerini de soran Milletvekili Eldemir, yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Sıcak ve samimi bir sohbet ortamında yapılan ziyaretin sonunda Milletvekili Eldemir ve parti teşkilatı, köy sakinlerine misafirperverlikleri nedeni ile teşekkür ederek köyden ayrıldı.

Köy Muhtarı Recep Bayrak, sorunun çözümü noktasında başta Milletvekili Halil Eldemir olmak üzere AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

milletvekili-eldemir-duzagac-ziyareti-8-(2).jpeg

 

Bu haber toplam 5591 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum