'SORUNLARI BİLİYORUM, PROJELERİMİZİ HAZIRLADIK'

'SORUNLARI BİLİYORUM, PROJELERİMİZİ HAZIRLADIK'

CHP Bilecik Belediye Başkan A. Adayı Hüseyin Korkman, aday belirleme süreci ilerlerken çalışmalarına devam ettiğini bildirdi. 

31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesi partilerinin ve aday adaylarını özverili şekilde çalışma yaptıklarını ifade eden Korkman, "Bilecik Belediye Başkanlığını kazanacak parti kuşkusuz Cumhuriyet Halk Partisi’dir. İlimizde yaşayan her bir vatandaşımız gibi ben de yumak haline gelmiş sorunları iyi biliyorum. Çözüm noktasında da teknik ekibimizle birlikte projelerimizi hazırladık" ifadelerini kullandı. 

CHP Bilecik Belediye Başkan A.Adayı Hüseyin Korkman, gazetemize yaptığı yazılı basın açıklamasında, şunları kaydetti:

"31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz.

Ülkemiz ve İlimizin geleceğini ilgilendiren bu seçimlerde partimiz ve aday adaylarımız gayretli çalışmalarını yürütmekte olup özellikle Bilecik Belediye Başkanlığını kazanacak parti kuşkusuz Cumhuriyet Halk Partisi’ dir.

Bu anlamda aday belirleme sürecinde diğer aday adayı arkadaşlarımız gibi ben de çalışmalarımı sürdürmekteyim. İlimizde yaşayan her bir vatandaşımız gibi ben de yumak haline gelmiş sorunları iyi biliyorum. Çözüm noktasında da teknik ekibimizle birlikte projelerimizi hazırladık.

Eğitimden Sağlığa, Spor’dan Doğa Turizmine kadar neler yapacağımızı hazırladık.

Adaylığım kesinleştiği takdirde Bilecik için düşündüğümüz ve hayata geçireceğimiz bu projelerimizi siz basın mensuplarıyla paylaşarak hemşerilerimize sunacağız.

Çocuklarımızın, Gençlerimizin, Yaşlılarımızın kısaca her vatandaşımızın refah ve modern bir Bilecik’te yaşayabilmeleri için gerekli tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz.

Doğasıyla, Kültürüyle, Dağ sporlarıyla, Kültürel etkinliklerle yaşanabilir bir Bilecik’in hepimizin arzusu olduğunu biliyoruz.

Eğer adaylığım kesinleştiği ve seçimleri kazandığımız takdirde nasıl marka şehir yaratılacağına hepimiz tanıklık edeceğiz.

Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışı ile yıllardır yönetilen Eskişehir, Aydın gibi illerden hiçbir farkımız olmayacak. Kısacası Modern Sineması dahi olmayan bir Bilecik’te insanlarımıza özgürce, mutlu bir şekilde yaşama imkanı sunmayı hedefliyoruz." 

Bu haber toplam 1875 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum