'SORUNUMUZLA İLGİLENECEK YETKİLİ BULAMADIK'

'SORUNUMUZLA İLGİLENECEK YETKİLİ BULAMADIK'

İlimizde etkili olan kar yağışının ardından Aşağıköy'de yaşanan elektrik kesintisi, vatandaşı isyan ettirdi. Aşağıköy'de ikamet eden Osman Metin isimli vatandaş, dertlerini anlatacak bir yetkili bulamadıklarını iddia ederek,"Sorunumuzla ilgilenecek bir yetkili bulamadık" dedi. 

Hafta içerisinde ilimizi etkisi altına alan yoğun kar yağışı bir takım olumsuzlukları da beraberinde getirdi. Kentin çeşitli yerlerinde yaşanan elektrik kesintileri vatandaşların tepkisini çekti. 

İddialara göre, Osman Metin, Aşağıköy'de yaşanan bir günlük elektrik kesintisinin çözümü gecikince yetkililere sesini duyurmaya çalıştı. OEDAŞ'ı arayan Metin, kendisine sürekli geri dönüleceğini söylediklerini ancak kimsesin ilgilenmediğini öne sürdü. OEDAŞ'tan tatmin edici bir cevap alamadığını kaydeden Metin daha sonra belediye ve Valiliği de aradığını ifade etti. 

Tüm çabalarına rağmen derdini anlatacak birini bulamadığını söyleyen Metin şunları dile getirdi: "Bizim bu bölgeye Uşak ilinden gelen bakım onarımcılar bakıyormuş. Bilecik OEDAŞ, neden bakım onarım yapmıyor? Elektrik faturasını ödemediğin zaman ışık hızıyla elektrikleri kesmeye gelen OEDAŞ, arızaları gidermek için neden aynı hızı kullanmıyor? Derdimizi anlatacak muhattap bile bulamıyoruz. OEDAŞ'ı aradım şikayet kaydı oluşturdular ama sonrasında ses yok. Belediyeyi aradım bir daha dönen olmadı. Valiliği aradım vali beyle görüşmek istedim. Vali beyi bu konu için rahatsız edemeyeceklerini söylediler. Derdimizi kime anlatacağız. Elektiriğimiz geldi gelmesine ama şikayetimizi taleplerimizi iletecek kimseyi bulamadık." ifadelerini kullandı. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2577 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum