‘SÖZ VERDİK, YAPTIK!’

‘SÖZ VERDİK, YAPTIK!’

Söğüt Belediye Başkanı ve Millet İttifakı İYİ Parti Belediye Başkanı Adayı Halil Aydoğdu, Basın Masası’na konuk oldu. Halil Aydoğdu, 2014-2019 yılları arasında yaptığı hizmetleri anlatırken yeni döneme ilişkin projelerini aktardı.

Gazetemiz Muhabiri Ahmet Meşe’nin sorularını yanıtlayan Halil Aydoğdu, “2014 yerel seçimlerinde ne vaad ettiysek yaptık” dedi.

Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden göreve gelmesi halinde kentin ekonomik koşullarını iyileştirmek ve turizm anlamında çıtayı yükseltmek için çaba sarfedeceğini belirterek, şunları kaydetti:

“2014 yerel seçimlerinde söz verdiğimiz halde yapamadığımız iki projemiz kaldı. Birisi tır parkı alanı diğeri ise Kurt Tepesi bölgesinde üst geçit projesi. İnşallah yeniden göreve geldiğimizde ilk işim bunları tamamlamak olacak.

Söğüt Belediyesi’nin hiç kimseye borcu yok. Vaad ettiğimiz projeleri yapmaya gücü var. Bu dönem sanayicimize ve istihdamın artırılmasına yardımcı olduk, yeni dönemde de devam edeceğiz. Turizmle ilgili çok özel projelerimiz var. Son yıllarda artan turist sayısıyla beraber gelen misafirlerimizin ilçemizde konaklaması ve geçirdiği zamanı artırması için proje hazırladık. Gelen ziyaretçilerimizin ilçemiz ekonomisine daha fazla katkı sağlayabilmeleri için HANLI Pazarı hizmete açacağız. Misafirlerimizin konaklayabilmeleri için tarihimizi yansıtan ve tarihimize yakışan 24 Oğuz boyunun temsili olarak 24 Oba Çadır Butik Otel yapacağız ve ilçemize alternatif ekonomik katkı sağlayacağız.

İmar planını hazırladık. Dokuz dolambaç mevkiine kayı anıtı, seyir terası ve yeni piknik alanı yapıyoruz. Çocuklarımızın daha güvende olması için parklarımız ve oyun alanlarına güvenlik kamerası kuruyoruz. Su kesintilerinde ilçemize bir hafta yetecek kapasitede yeni su deposu yapıyoruz. Projelerimizi kuracağımız Kent Konseyi’nde görüşerek hayata geçireceğiz.

Söğüt halkı, Halil Aydoğdu’yu tanıyor. Halil Aydoğdu’nun neler yaptığını ve neler yapabileceğini biliyor. Hep kalıcı işler yaptık, göz boyamadık. Şehrimizin geleceğini riske atmamak adına bu dönemde destek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2300 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum