STK'LARDAN ASKERİMİZE TAM DESTEK

STK'LARDAN ASKERİMİZE TAM DESTEK

İlimizde faaliyet gösteren bazı sivil toplum kuruluşu üyelerinden oluşan heyet, Bilecik 2. Jandarma Tugay Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya’ya ziyarette bulundular. Ziyarette, İdlib şehitlerimize başsağlığı dileyen heyet, askerimize destek mesajları verdiler.

Ayrıca heyet, Kayı Boyu ve Türk Bayrağı’nı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya’ya takdim etti.

stklardan-askerimize-tam-destek2.jpg

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan SAR-DER Başkanı Zeki Kayadelen, Bilecik’te faaliyet gösteren hemşeri ve kültür derneklerinin kahraman ordumuzun her daim yanında olduklarını bildirdi. Bilecik’teli STK’ların ülkesinin bekası milletinin refahı için göreve hazır olduğunu ifade eden Zeki Kayadelen, “Türk Milleti olarak her daim askerimizin yanında olduğumuzu paşamıza ilettik. Tugay Komutanımız Recep Yalçınkaya paşamızın dernek başkanlarımıza olan ilgilerine ve nezaketlerine teşekkürlerimizi sunarız. Allah Türk askerimizi korusun ve her daim muzaffer eylesin inşallah” ifadelerini kullandı.

stklardan-askerimize-tam-destek3.jpg

Ziyarette; Erzurumlular, Sinoplular, Karadenizliler, Pazarcıklılar, Gölpazarlılar, Abhaz, Sarmaşıklılar, Kurtköylüler, Kızıldamlılar, Yeniköy Girişimci Kadınlar, Kapaklılar ve Edebali derneklerinden temsilciler yer aldı.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2288 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.