STRATEJİK PLAN TASLAĞI KABUL EDİLDİ

STRATEJİK PLAN TASLAĞI KABUL EDİLDİ

Bilecik Belediyesi’nin 2020-2024 Stratejik Plan Taslağı Belediye Meclisi tarafından oybirliği ile kabul edildi. 

Bilecik Belediye Meclisi’nin Eylül ayı olağan toplantılarının 2’nci birleşimi gerçekleştirildi. Tek gündem maddesinin görüşüldüğü birleşimde, Bilecik Belediyesi’nin 2020-2024 Stratejik Plan Taslağı oybirliği ile kabul edildi. 

stratejik-plan-taslagi-kabul-edildi2.jpg

‘MEVCUT OTOGARIN YERİ DEĞİŞECEK Mİ?’

Stratejik Plan Taslağı’nda yer alan eski ve yeni otogarla ilgili çalışmaların yer aldığı bölüm hakkında bilgi isteyen MHP’li Hamdi Salt, yeni yapılan otogarın değişip değişmeyeceğini sordu. 

Hamdi Salt’ın sorusunu yanıtlayan Belediye Başkanı Semih Şahin, taslakta yer alan ilgili bölümün eski ve yeni otogarla ilgili birçok çalışmayı kapsadığını dile getirerek, şunları kaydetti:

“Eski ve yeni otogarla ilgili çalışmalar olacak. Yeni otogarın adı yeni ama binada çok büyük eksiklikler var. Yerinin değişeceğini sanmıyorum ancak fonksiyonel değişiklikler olabilir. Eski otogar yeriyle ilgili ve şehir için dolmuşlarının duraklama noktaları ile ilgili çalışmalar olacak. Bu bölümde tüm bunları kapsayan bir stratejik plan hazırlandı” ifadelerini kullandı. 

‘ŞEHİR İÇİN TRAFİĞİNE NEŞTER ATACAĞIZ’

Belediye Başkanı Semih Şahin, açıklamasının devamında şehir içi trafiği ile ilgili çalışmalardan bahsederek, “Şehir içi trafiğine neşter atacağız” dedi. 

Başkan Semih Şahin, karayollarına ait yolun belediyeye geçmesinin ardından hazırladıkları projeyi hayata geçireceklerini ifade ederek, “Bütünsel bir proje geliştiriyoruz. Önce nefes aldıracağız ardından kalıcı olacak çalışmalar gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu. 

stratejik-plan-taslagi-kabul-edildi3.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2456 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum