Su kesintisi ne zaman sona erecek?

Su kesintisi ne zaman sona erecek?

Bilecik’te, geçtiğimiz hafta yaşanan çöp sorununun ardından bu hafta ise sular kesildi.

Bilecik’te, geçtiğimiz hafta yaşanan çöp sorununun ardından bu hafta ise sular kesildi. Karasu hattında meydana gelen patlak 4 günlük çalışmanın ardından onarılarak depolara yeniden su girişi başladı. Hafta sonu kentin bazı bölümlerine su verilemedi.

OSB SU VERMEDİ İDDİASI!

Daha önce yaşanan su kesintilerinde OSB’den takviye yapıldığı ancak bu kez OSB’nin su vermediği iddia edildi. Belediye Başkanı Semih Şahin’in kavgacı politikaları sebebiyle OSB yönetimi ile yaşanan gerginlikten ötürü su vermek istenmediği iddia edildi. Ancak OSB yönetiminin Bilecik halkının mağdur olmaması için su takviyesine başladığı öğrenildi.

VATANDAŞ İSYANINDA HAKLI ÇIKTI!

TOKİ bölgesinde meydana gelen arıza ile ilgili gazetemizde eleştirilerde bulunan bir vatandaş, uzun uğraşlara rağmen sorunun çözülememesini ‘İşbilmezlik’ ve ‘İlgisizlik’ olarak nitelendirdi. Ekiplerin yoğun çalışmalarına rağmen belediye başkanının ve yöneticilerinin çalışma alanına hiç gelmediğini iddia etti. Nitekim çalışmaların üçüncü gününde belediye başkan yardımcılarının çalışma alanına geldikleri,  belediye başkanı Semih Şahin’in ise hiç gelmediği öğrenildi.

SORUN GİDERİLDİ

4 günlük çalışmanın ardından Pazar gecesi su patlağına ulaşıldı. Ekiplerin arızaya yaptığı ilk müdahalenin ardından sabah saatlerinde sorun tamamen ortadan kaldırıldı. Depolara yeniden su girişinin başladığı ve depoların dolmasıyla birlikte su kesintisinin sona ereceği bildirildi.

Bu haber toplam 3286 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum