SUBAŞI'NDAN HALTERCİLERE TAM DESTEK

SUBAŞI'NDAN HALTERCİLERE TAM DESTEK

İlimizin önde gelen yemek şirketlerinden Subaşı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren halter sporcularına destek olmaya devam ediyor. Yaz mevsimi boyunca yoğun şekilde antrenman gerçekleştiren sporcuların öğle yemeklerine sponsor olan Subaşı, 3'üncü yılda yine sporcuların yemek ihtiyaçlarını karşıladı. 

Ayrıca kapalı yüzme havuzunda bulunan salonda çalışmalarını sürdüren haltercilerin öğle yemeklerini yiyebilmeleri için Proles fabrikası da yemekhanesinin kapılarını açtı. 

subasindan-haltercilere-tam-destek2.jpg

HALTERCİLERDEN TEŞEKKÜR 

Halter Antrenörü Caner Özteke ve sporcular desteklerinden ötürü Subaşı Yemek Genel Müdürü Yiğit Subaşı’na teşekkür ettiler. Antrenör Özteke, "Başarının gelmesi için antremanlarımızı aksatmadan çok çalışmalıyız. Yaz sezonunu iyi değerlendirebilmek için günde çift anteramanlarımız oluyor. Sporcularımızın öğle yemeklerini Subaşı Yemek firması üstlendi. Proles fabrikası da yemekhanesinin kapılarını açtı. Bizlerde bu sayede sporcularımızla dolu dolu bir antreman yapma fırsatı yakaladık. İyi bir sporcu için antreman ve beslenme çok önemli. Bizlere verilen desteklerin karşılığını vereceğiz" dedi. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2571 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum