TANER HOCA, MİLLİ MÜCADELEYİ ANLATTI

TANER HOCA, MİLLİ MÜCADELEYİ ANLATTI

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin önemli tarihçilerinden Doç. Dr. Taner Bilgin, Olay Tv’de yayınlanan ‘Ulu Şehrin Vizyonu’ programının canlı yayın konuğu oldu. 

Taner Bilgin, Mutlu Çınar’ın hazırlayıp sunduğu programda Milli Mücadele yıllarını anlatırken oldukça önemli bilgileri izleyicilerle paylaştı. 

taner-hoca-milli-mucadeleyi-anlatti2.jpg

BÜYÜK VEFA PROJESİ İLERLİYOR

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı tarafından ülke kamuoyuna duyurulan 'Yüzyıllık vefa, yüzyıllık farkındalık' projesiyle ilgili detayları paylaşan Taner Bilgin, Cumhuriyetimizin 100. Yılında büyük vefa projesini Türk Milleti’ne sunmak için büyük gayret gösterdiklerini dile getirdi. 

Programın son bölümünde 15 Temmuz hain darbe girişimiyle ilgili konuşan Taner Bilgin, “Bundan sonra bir daha darbe girişiminin olmayacağı inancındayım. Çünkü Türk Milleti o gece sokaklara çıkarak darbelere son verildiğini altın harflerle tarihe not düştü” ifadelerini kullandı. 

taner-hoca-milli-mucadeleyi-anlatti3.jpg

MUTLU ÇINAR’DAN TANER HOCAYA ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Program sunucusu ve aynı zamanda Milletvekilli Selim Yağcı’nın Danışmanı Mutlu Çınar ise Taner Bilgin’e katkılarından dolayı teşekkür etti. Taner Bilgin’den övgü dolu sözlerle bahseden Mutlu Çınar, “Taner Hocam kuruluşun ve kurtulun şehri Bilecik’te çok özel projelere imza atan bir isim. Bilecik ve Söğüt ile ilgili önemli çalışmalar yapan, Milli Mücadele ile ilgili ve başkaca pek çok kitaba imza atan özel bir isim” ifadelerini kullandı. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4970 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum