'TARLALARIMIZI MİLLETVEKİLİ İÇİN Mİ VERDİK?'

'TARLALARIMIZI MİLLETVEKİLİ İÇİN Mİ VERDİK?'

MHP Pazaryeri İl Genel Meclis Üyesi Haluk Filizli, Küçükelmalı Köy yolunun akibetini sordu. İl Genel Meclisi Eylül ayı ikinci birleşimi sonunda söz alarak gündem dışı konuşma yapan Filizli, İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Ozan Bakkal'a Küçükelmalı köy yolunun ne zaman yapılacağını sorarak, vatandaşlarla arasında geçen diyalogları anlattı. 

Köyde yaşayan vatandaşların kapısına gelerek "Milletvekilinin köyünün yolunu yapmak için mi biz tarlalarımızı verdik" dediklerini anlatan Filizli şunları söyledi: "Küçükelmalı Köyünün yolunun akibeti ne olacak? Ramazan'a 10 gün kala iş makinalarımız çekildi. Bugün 70-80 gün oldu. 80 günden beri köylüler kapımızdan ayrılmıyorlar. Bize söyledikleri şu. Milletvekilinin köyünün yolunu yapmak için mi biz tarlalarımızı verdik diyorlar. Bunu yüzlerce insan söylüyor. Cevap veremiyorum. Bir kaç kere de sizlere sordum net cevap alamadım. Ne diyeceğiz? Ne anlatacağız? Yapacak mıyız, yapmayacak mıyız? Ne zaman yapacağız? Akibeti nedir? İnanın kavga edeceğiz. Kadınlar dikiliyor kapıya yazıklar olsun diyorlar bunun için mi tarlaları verdik size diyorlar. Biz birşey istemiyoruz. Makinalar gelsin." dedi. 

Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Ozan Bakkal'da 3 gün içinde çalışmalara başlanacağını ifade ederek şunları dile getirdi: "Biz belli bir plan dahilinde çalışıyoruz. İdareye de iletiyoruz çalışma programımızı. Ancak bütün ilin geneline baktığımız için kamudaki acil ihtiyaçları da gidermek bizim görevimiz. Şuan sorduğunuz soruya gelirsek bir aksilik olmazsa 2 gün içinde yada 3. gün oradaki çalışmaya başlayacağız." dedi. 

Bakkal'ın bu sözlerinden sonra Meclis Üyesi Filizli, Müdür Bakkal'a teşekkür etti. 

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 3842 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum