TATİL ZİLİ ÇALDI

TATİL ZİLİ ÇALDI

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının tamamlanmasının ardından 36 bin 155 öğrenci karne almanın heyecanını yaşadı.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan karne dağıtım töreni, Atatürk İlkokulu’nda gerçekleşti. Törene, Vali Bilal Şentürk, Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, Milli Eğitim Müdür Vekili Tahsin Yazır ile çok sayıda veli katıldı.

tatil-zili-caldi2.jpg

Vali Bilal Şentürk’ü kapıda karşılayan öğrenciler çiçek takdim etti. Ardından sınıfları tek tek gezen Vali Şentürk ve beraberindekiler öğrencilere karne ve başarı belgelerini verdi.

Karne dağıtım töreninin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Şentürk, Bilecik’te eğitim kalitesinin en üst seviyelerde olması gerektiğini belirterek, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Ne zaman ne mekan ne de imkan noktasında bir kısıtlamamız olmaksızın çocuklarımız için daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalışıyoruz” dedi.

tatil-zili-caldi3.jpg

Eğitim öğretimin okul dışında da devam etmesi gerektiğini ifade eden Vali Şentürk, yaz tatili süresince velilerden bir talepte bulunduklarını kaydederek şöyle devam etti:

tatil-zili-caldi5.jpg

“Velilerimize birer görev verdik ve dedik ki her biriniz ne iş yapıyorsanız çocuklarınızla beraber yapın. Hayatınızı ne ile kazanıyorsanız çocuklarınızı o işe ortak edin dedik. Hayatı tanısınlar istiyoruz. İnşallah huzurlu bir tatil dönemi geçer. Tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize yıl boyunca verdikleri emeklerden ötürü teşekkür ederim” dedi.

tatil-zili-caldi4.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2340 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum