TATİLDEN ÖNCE KARAR VERİLDİ

TATİLDEN ÖNCE KARAR VERİLDİ

Bozüyük Belediye Meclisi Haziran ayı meclis toplantısı 2.’inci bileşimi Belediye Başkanı Fatih Bakıcı başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, belediye meclisinin Temmuz ayı tatil olduğundan aciliyet gerektiren ve imar komisyonuna sevk edilen imar konuları karara bağlandı.

Bu kapsamda 805 Sokak’ın tamamı ve Laz Ahmet Caddesinin 816.’ıncı sokak ile kesiştiği noktaya kadar olan alanda çift taraflı park yasağı uygulanması konusu komisyonun kabul ettiği şekliyle oy birliğiyle kabul edildi.

İmar komisyonuna sevk edilen ilk madde için komisyon tarafından istenilen ek süre talebi oy birliği ile kabul edildi.  Çarşı Mahalle, Ilgınlı Mevkiinde atık transferi istasyonun büyütülmesi konusu komisyonun kabul ettiği şekliyle oy birliğiyle kabul edildi. Kasımpaşa Mahallesi Cemalettin Köklü parkıyla ilgili olarak hazırlanılan imar değişikliği de komisyonun kabul ettiği şekliyle oy birliğiyle kabul edildi.Safa Vakfı'nın dilekçesine istinaden 914 ada 2 nolu parselde kayıtlı taşınmazın bulunduğu bölgede plan çalışmasının yapılması talebi komisyonun kabul ettiği şekliyle oy birliği ile kabul edildi. Eski 4 Eylül Parkı ile ilgili imar değişikliği konusu da imar komisyonu ve meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. Son olarak 805 Sokak’ın tamamı ve Laz Ahmet Caddesinin 816.’ıncı Sokak ile kesiştiği noktaya kadar olan alanda çift taraftı park yasağı uygulanması konusu komisyonun kabul ettiği şekliyle oy birliğiyle kabul edildi. İmar komisyona sevk edilen konuların görüşülmesinin ardından Başkan Bakıcı, Temmuz ayının tatil olduğunu hatırlatarak Ağustos ayında görüşmek temennisiyle toplantıyı kapattı. 

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 2609 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum