TECRÜBE KONUŞACAK!

TECRÜBE KONUŞACAK!

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar hakkında Vali Tahir Büyükakın'a bilgi verdi. Başkan ve Vali, birçok proje üzerinde fikir alışverişi gerçekleştirdi.

BİLECİK İÇİN BÜYÜK ŞANS

Selim Yağcı, 13 yıllık belediye başkanlığı tecrübesiyle AK Parti teşkilatları içerisinde öne çıkan başkanlardan biri. Vali Tahir Büyükakın ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde üst düzey yöneticilik yapmış ve iktisadi idari alanda akademik kariyeri olan bir bürokrat. Bu iki ismin Bilecik'te buluşması, ilimiz adına büyük bir şans. 

TECRÜBE KONUŞACAK

Belediyecilik alanında büyük tecrübeye sahip bu ikilinin ilimizde çok güzel işlere imza atması bekleniyor. Özellikle şehir planlaması ve vizyonel projelerin hayata geçirilmesinde aynı dili konuşabilen Vali ve Başkanın bir arada olması büyük bir fırsat olarak değerlendiriliyor.

tecrube-konusacak2.jpg

KAZANAN BİLECİK OLACAK 

Başkan Yağcı ve Vali Büyükakın'ın beklentilere cevap vermesi halinde kazanan şüphesiz Bilecik olacak. Devlet adamlığının gereklerini çok iyi bilen bu iki ismin 'İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın' felsefesinin doğduğu mukaddes topraklara iz bırakacak hizmetler yapmaları kamuoyunun en büyük temennisi.  

Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen toplantıda Vali Tahir Büyükakın'a, Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Yardımcıları Nihat Can ve Abdullah Ay'ın da bulunduğu toplantıda Belediye Başkanı Selim Yağcı, yeni projeler hakkında bilgi verdi.

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında belirli dönemlerde kamuoyu ve kurum kuruluş temsilcilerine bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, Vali Büyükakın ile yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Gerçekleştirilen toplantı hakkında kısa bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, ''Valimiz  Sayın Tahir Büyükakın ile Belediyemizin şehir planlamasına ilişkin olarak ve gelecek vizyon projelerimiz hakkında kendilerine bilgi vermek üzere bir toplantı gerçekleştirdik. Göreve başladığımız ilk günden bu yana şehrimizin gelişim çizgisini aktardık. Kendilerinin geçmiş dönemdeki belediyecilik yöneticiliği sayesinde edinmiş olduğu deneyim ve tecrübeleriyle, çalışmalarımıza olan bakış açıları bizlere büyük bir rehber oldu. İlgi, alaka ve destekleri için teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel bir Bilecik oluşturmak adına hep birlikte el ele gönül gönüle vererek çalışmaya devam edeceğiz.'' ifadelerini kullandı. 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2122 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum