‘TECRÜBELERİMİ MAHALLEME AKTARMAK İSTİYORUM’

‘TECRÜBELERİMİ MAHALLEME AKTARMAK İSTİYORUM’

Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Emirler, gazetemize yaptığı açıklamada, Bahçelievler Mahallesi’ni daha yaşanabilir bir mahalle yapmak için yola çıktığını ifade ederek, “Tecrübelerimi mahalleme aktarmak istiyorum” dedi.

Mustafa Emirler, kamuda ve özel sektörde  mahalli idarelerle ilgili çalışmalarda bulunduğuna atıfta bulunarak, ekibiyle birlikte tek hedeflerinin mahallelerine hizmet etmek olduğunu dile getirdi.

Muhtar Adayı Emirler, mahalle sakinlerine seslendiği açıklamasında şunları kaydetti:

Bahçelievler Mahallesi, Bilecik’imizin en büyük mahallesi olup hizmetlerin ve temsillerin de en güzelini haketmektedir. Mahalle sakinlerimiz şahsımı ve ekibimi bu göreve layık görürler ise en güzel şekilde hizmet edeceğimizden şüpheleri olmasın.

Seçildiğimiz takdirde; Mahallemizin gerek bürokratik gerek mahalli sorunlarını tüm mahalle sakinlerimizle birlikte el ele vererek çözüme kavuşturacağız. Bu sebepten 31 Mart Yerel Seçimlerinde oylarınıza talibiz.

Son olarak bu göreve talip olan tüm aday arkadaşlarıma, hanım kardeşlerime başarılar dilerim. Değerli Bahçelievler halkına saygı ve sevgilerimizi iletirim.”

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1895 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.