TEKERSAN EMEKTARLARI BULUŞTU

TEKERSAN EMEKTARLARI BULUŞTU

Bayırköy'de, şimdiki adıyla Mefro Wheels olarak faaliyet gösteren eski adıyla TEKERSAN fabrikasında uzun yıllar birlikte çalıştıktan sonra emekliye ayrılan iş arkadaşları bir araya geldi.

İlimizin tanınmış işletmecilerinden, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Kayadelen'in önderliğinde düzenlenen organizasyonda eski günler yad edilerek sohbet edildi.

Samaşıklılar Dernek Başkanlığını da yürüten Zeki Kayadelen’in işletmeciliğini yaptığı Ekin Kafe’de gerçekleşen etkinlikte bu tür organizasyonları daha geniş katılımlı ve kapsamlı yapmak adına kararlar alındı.

tekersan-bulustu2.jpg

TEKERSAN emektarlarının bir araya gelmesinde başrol oynayan Memur Konutları Yöneticisi de olan Zeki Kayadelen, toplantıya katılan tüm arkadaşlarına teşekkür etti. Buluşmaya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kayadelen, “TEKERSAN emektarları olarak uzun bir aradan sonra yeniden bir araya geldik. Bu buluşma bizim için bir ön toplantı oldu aslında. Bu vesile ile eski günlerimizi yad ederek sohbet ettik. Bir sonraki toplantımızı genişletilmiş şekilde organizasyonlar yaparak bu buluşmaların devamı için karar aldık.

Allah nasip ederse Mart ayında bir toplantı daha yapıp bahar ve yaz aylarının gelmesiyle

birlik beraberlik ve kaynaşma için daha güzel ve daha büyük organizasyonlar gerçekleştireceğiz” dedi.

Zeki Kayadelen’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya katılanlar ise Kayadelen’e teşekkür ettiler.

tekersan-bulustu3.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4115 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.