TEKSTİL FABRİKASINDA GREV!

TEKSTİL FABRİKASINDA GREV!

Bozüyük'te iplik üretimi yapan Ersur Fabrikası çalışanları maaşlarını alamadıkları gerekçesi ile greve başladılar. Çok sayıda işçi vardiyayı devir almayarak fabrika önünde beklemeye başladı.
Ersur Fabrikası’nda çalışan işçiler maaşlarını alamadıklarını gerekçe göstererek bugün sabah saatlerinden itibaren greve başladılar. İşçiler ekonomik olarak sıkıntı yaşadıklarını bu nedenle de grev kararı aldıklarını dile getirdiler. Sabah fabrika önüne gelen işçiler vardiyayı devralmayarak fabrika önünde toplu olarak beklemeye başladılar. Fabrika yöneticileri ile görüşmek istediklerini belirten işçiler bu görüşme gerçekleşip, maaşları hesaplarına yatana kadar da işbaşı yapmayacaklarını dile getirdiler.
Bunun ardından Ersur Tekstil Fabrikası Yöneticileri, yarın saat 17:00'a kadar herkesin maaşının yatacağının sözünü vererek işçilerin dağılmasını eğer yatırmazlarsa tekrar greve başlayabileciklerini dile getirdi. Yağan yağmura aldırmadan grev yapan işçiler fabrika yöneticilerini konuşmasından sonra grevi sonlandırdılar.

03c08f22-3658-4b1d-bbaa-60a585521eec.jpg

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 10860 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum