TEMELİ ATILDI

TEMELİ ATILDI

Bozüyük’te uzun süredir ilçeye kazandırılması için mücadele edilen Fen Lisesi 100 kişi kapasiteli erkek pansiyonunun temeli atıldı.

İhale işlemlerinin sonuçlanması ile birlikte hızlı bir şekilde temeli atılan pansiyonun 9 ay sonra hizmete açılması hedefleniyor. Pansiyonun açılması ile birlikte Bozüyük Fen Lisesi’nin sürekli olarak her eğitim öğretim yılında 3 sınıf ve 90 öğrenci alabileceği kaydedildi.

Okul Müdürü Hüseyin Gümüş, Fen Lisesine kazandırılması konusunda 4 yıldır büyük mücadele verdiği erkek pansiyonunun yöneticilik görevinin son haftasında temelinin atılmış olmasının mutluluğunu yaşadığını söyledi. Okul Müdürü Gümüş, “Bu yatırımın Bakanlık yatırım programına 4 yıl önce alınmasında emeği geçen 22, 23 ve 24. Dönem Bilecik Milletvekili Dr. Fahrettin Poyraz’a, 300 kişilik pansiyon projesinin revize edilerek 100 kişiye düşürülmesinin proje revizesinde, okul bahçesine yapılmasında ve bürokratik olarak önümüze çıkarılan engelleri aşmak için yardımcı olan Bilecik Milletvekili Halil Eldemir’e ve arsa konusunda gerekli işlemleri ivedilikle gerçekleştiren Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya, proje aşamasında taleplerimizi karşılayan il özel idaresi personeline şahsım ve Bozüyük Fen Lisesi öğrenci öğretmen ve velileri adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 2646 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum