TEŞEKKÜR EDERİZ

TEŞEKKÜR EDERİZ

24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla gazetemizi ziyarete gelen, çiçek ve hediye gönderen, mesajlarını ileten herkese teşekkürü borç biliriz. 

tesekkur-ederiz2-001.jpg

Bu vesile ile gazetemize gelerek tebriklerini ileten; Belediye Başkanı Semih Şahin’e, BŞEÜ Genel Sekreteri Alper Yıldırım ve Basın Halkla İlişkiler Birimi Sorumlusu Engin Dumlupınar’a, Doğruhaber Genel Yayın Yönetmeni Mehmed Göktaş’a, HÜDA-PAR İl Başkanı Tahir Karaarslan’a, HÜDA-PAR Eskişehir İl Başkanı Orhan Dikgöz’e, Vatan Partisi’nin 31 Mart Yerel Seçimlerinde Bilecik Belediye Başkan Adayı olan Devrim Serin’e, Muratdere Madencilik San. ve Tic. A.Ş. Proje ve İşletme Müdürü Volkan Başkan’a teşekkür ederiz. 

Çiçek göndererek bu mutluluğumuza ortak olan; CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’e, Bozüyük Belediye Başkanı M. Talat Bakkalcıoğlu’na, Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer'e, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık’a, CHP Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan’a, Bilecik TSO Başkanı Şükrü Keskin’e, Altın Çiçekçilik Sahibi Altıner Yürümez’e teşekkür ederiz. 

tesekkur-ederiz3-001.jpg

Telefonla ve gönderdikleri mesajlarla günümüzü kutlayan; Vali Bilal Şentürk’e, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’e,  Bilecik Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Seviye Beyli’ye, ASKF Başkanı Nusret Tosun’a, Güven Pastanesi’ne, Memur-Sen İl Temsilcisi Süleyman Akyıldız’a, Eski İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım'a, Bozüyük Kurtköylüler Dernek Başkanı İbrahim Araba’ya, AK Parti Medya ve Tanıtım Başkanı Cihan Uygun’a, Bilecik Belediyesi Eski Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serkan Bircan’a, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’a, PTT Başmüdürlüğü adına Abdulaziz Çivik’e, Güneşspor Yönetimi adına Ümit Kök’e teşekkür ederiz. 

tesekkur-ederiz4.jpg

Bu haber toplam 3652 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.