TEŞEKKÜRLER BİLECİK

TEŞEKKÜRLER BİLECİK

Bilecik'te ilk kez sokağa çıkma kısıtlaması uygulanırken Bilecik halkı başarılı bir sınav verdi. Ramazan Bayramı süresince uygulanan kısıtlamaya vatandaşlar yüksek oranda uyum gösterdi. Bilecik Valiliği, sosyal medya hesaplarından 'Teşekkürler Bilecik' mesajı yayımladı. 

tesekkurler-bilecik2.jpg

Bilindiği üzere, 23,24,25 ve 26 Mayıs tarihlerinde 81 ilde istisnalar hariç tüm vatandaşlara sokağa çıkma kısıtlaması uygulandı. Bileciklilerin yüksek oranda kısıtlamaya uyduğu ve tedbirleri uyguladığı görüldü. 

Bilecik genelinde İçişleri Bakanlığı koordinesinde alınan sokağa çıkma kısıtlaması ve koronavirüs salgınıyla mücadelede tüm önlemlerin titiz bir şekilde uygulandığını belirten Vali Şentürk, şunları kaydetti: 

tesekkurler-bilecik3.jpg

''Koronavirüs salgınından dolayı Ramazan Bayramında ülke genelinde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanıyor. Sosyal mesafe kuralına uyarak bu yıl telefonlarla veya görüntülü olarak sevdiklerimize bağlandık. Pandeminin yayılmaması için ülke olarak mücadele veriyoruz. Tedbirlere uyarsak inşallah Kurban Bayramını daha farklı şekilde kutlarız ama farklı şekilde kutlamak bizlerin elinde. Bu süreçte Bilecikli hemşerilerimizin evlerinde kalarak göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi

Vali Şentürk, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle alınan tedbirler kapsamında merkez ve ilçeler dahil olmak üzere günlük emniyet 225 ve jandarma bölgesinde 200 personelin görev yaptığını bildirdi.

Yayın: bilecikhaber

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 6320 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.