‘TEŞKİLATIMIZ, OLMAZSA OLMAZIMIZ!’

‘TEŞKİLATIMIZ, OLMAZSA OLMAZIMIZ!’

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Bilecik temasları kapsamında AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek partililer ile bir araya geldi. Fikri Işık, partililere seslendiği konuşmasında teşkilatçılık vurgusu yaptı. AK Parti’nin bugünlere gelmesinde en önemli etkenin teşkilat yapısının olduğuna dikkat çeken Işık, “Teşkilatımız, olmazsa olmazımız” dedi. 

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Milletvekili Halil Eldemir ve İl Başkanı Fikret Karabıyık ile birlikte partililer ile bir araya geldi. AK Parti İl Başkanlığında kendisinin karşılayan kalabalık partili grubuna önemli mesajlar veren Işık, partilerindeki kongre sürecine de değinerek sonuçların hayırlar getirmesini diledi. 

Fikri Işık, AK Parti teşkilatlarının isimsiz birçok kahraman barındırdığına vurgu yaparak, teşkilatların AK Parti için olmazsa olmazı olduğunu belirtti. Işık, partililere seslendiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

teskilatimiz-olmazsa-olmazimiz2.jpg

“Ben de teşkilattan gelen bir arkadaşınızım. Kocaeli'nde il yönetim kurulu üyeliği, Ar-Ge başkanlığı, teşkilat başkanlığı ve daha sonra 4 yıl Kocaeli İl Başkanlığı yaptım. Ardından milletvekilliği, teşkilatta koordinatörlüğü, teşkilat başkan yardımcılığı, Milli Eğitim Komisyon Başkanlığı ve bakanlık görevlerinde bulundum. Teşkilatların ne kadar önemli olduğunu bilen bir arkadaşınızım. Teşkilatçılığın ne kadar zor olduğunu da bilen bir arkadaşınızım. Bu kutlu davanın bir parçası olmak, bu hareketin bir ferdi olmanın da tarifsiz bir ayrıcalığın olduğunu da bilen bir arkadaşınızım. Ülkenize yapılan her bir hizmete katkı vermiş olmanın her birimiz aslında manevi hazzınıza yaşıyoruz. Belki belli hizmetlerinin yapılmasında öne çıkan isimler vardır ama bir de arkada isimsiz kahramanlar vardır. Teşkilatları o arkadaki isimsiz kahramanlar oluşturuyorlar. Belki milletvekilimizin, il başkanımızın, belediye başkanımızın ismi biliyor ama arkada yüzlerce, binlerce teşkilat mensubu arkadaşımız var" dedi.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Türkiye'nin şu an geldiği durumundaki en büyük rolün Recep Tayyip Erdoğan'a ait olduğunu ifade ederek, "Bugün Allah'a ham dolsun son 15 yılda Türkiye o IMF'nin üç kuruşuna muhtaç bir ülke olmaktan bugün dünyada muhtaçlara yardım yapan bir ülke konumuna geldiyse hiç kuşkusuz bunda liderimiz, genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çok büyük bir önemi var. Onunla birlikte yol yürüyen isimsiz kahramanların büyük katkısı ve desteği var. Zaten bir ekip olma böyle mümkün oluyor. Bir ordunun bir komutanı oluyor ama, o orduyu bir zafere ulaştıran adı sanı bilinmeyen binlerce asker oluyor. Teşbihte hata olmasın ama, siyasette de bir lider var, liderin etrafında güçlü bir kadro var, ama onları arkadan destekleyen, onla birlikte yol yürüyen binler, on binler,yüz binler, milyonlar var. İşte teşkilat böyle bir güç. Teşkilatın varlığı aslında havanın oksijeni gibi. Varlığında kimse kıymetini bilmiyor ama, havada oksijen azalınca insanlar için ne kadar büyük sıkıntı başlarsa teşkilatsızlık da o kadar büyük bir sıkıntı demektir. Bunun Türk siyasi hayatında aslında en güzel örneklerinden biri Demokratik Sol Parti'dir. Teşkilatı olmadığı için yüzde 22'den yüzde bir buçuklara düşmüş bir partidir biliyorsunuz. Teşkilat olsaydı belki, yaptığı bir çok hatanın önüne geçebilirdi. o açıdan bizim için teşkilatımız son derece önemli ve olmazsa olmazımız. Teşkilatın gücünün korunması, teşkilatın partimiz ilkeleri doğrultusunda faaliyet yapması bizim için son derece önemli. Bu açıdan sizlerin bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bir kongre sürecindeyiz. Bu süreçte bir yenilenme olursa, şimdiden göreve devam etmeyecek arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Yeni görev alacak arkadaşlarımıza başarılar dileriz ama, konumuz, pozisyonunuz, makamınız, mevkiniz ne olursa olsun en büyük onur kendi medeniyet değerlerimizin üzerinde yoluna devam etmesi, AK Parti'nin bir neferi olarak bu kutlu davaya hizmet etmek" ifadelerine yer verdi.

teskilatimiz-olmazsa-olmazimiz3.jpg

Konuşmaların ardından Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Gazi'nin kayınpederi ve devletin manevi kurucusu olan Şeyh Edebali'nin türbesini ziyaret etmek için il başkanlığı binasından ayrıldı.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1530 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.