TEŞKİLATTAN İLHAN ÖZDEN’E DESTEK

TEŞKİLATTAN İLHAN ÖZDEN’E DESTEK

MHP Yenipazar İlçe Başkanı İsmail Yağar, Belediye Başkanı İlhan Özden’e destek çıktı.

İsmail Yağar, Ramazan Bayramı’nda ev ziyaretleri yaptığı için eleştirilen İlhan Özden’in her zaman yanında olduklarını belirterek, “Başkanımızın takdir toplayan bu davranışını sorgulamak kimsenin haddine değildir. Belediye Başkanımız sayın İlhan Özden yalnız değildir” dedi.

Hatırlanacağı üzere; Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden sokağa çıkma kısıtlaması ile geçirilen Ramazan Bayramı'nda yaptığı ziyaretleri eleştirenlere sert bir dille cevap vermişti. Sosyal medyadan kendisini hedef alan eleştirilere cevap veren İlhan Özden, “Başın emrini dinlemeyen ayakları kesme vakti gelmiştir” ifadesiyle dikkat çekmişti.

Gelinen süreçte, MHP Yenipazar İlçe Başkanı İsmail Yağar da tartışmalara dahil olarak İlhan Özden’e destek çıktı. Başkan İsmail Yağar, İlhan Özden’i eleştiren kesimleri kınadığını bildiren bir açıklama yaparak, şunları kaydetti:

‘KINIYORUM’

“Partimiz Milliyetçi Hareket Partisi’nden Yenipazar halkımızın teveccühü ile iki dönemdir Belediye Başkanı seçilen Sayın İlhan Özden, Ramazan Bayramında sokağa çıkma yasağından dolayı sevdiklerinden ayrı bayram geçiren vatandaşlarımızın kapılarını çalarak bayramını kutlamıştır. Vatandaşlarımızın hal hatırlarını sorup bir ihtiyaçları olup olmadığını öğrenmek için ziyaretler yapmıştır. Sosyal medyada bazı kişilerin yapılan davranışı içlerine sindiremeyerek Sayın Başkanımıza yapmış oldukları çirkin ithamlarını kınıyorum.

Yenipazar’ımızda geleneklerimize göre, bayramlarda arife günü ikindi namazı sonrası çocuklarımıza şeker dağıtma adetimiz Ülkemizin içinde bulunduğu pandemiden dolayı gerçekleştirilememiştir. Bu sebeple Belediye Başkanımız İlhan Özden, vatandaşlarımızın bayramını kutlamış, çocukların gönüllerine dokunabilmiştir. Başkanımızın vatandaşa gönül bağı ile bağlanması sadece seçim zamanı değil bir ömürdür ve bunu kimsenin bozması mümkün değildir.

‘YENİPAZAR’IN BELEDİYE BAŞKANIDIR’

Sayın Özden’in davranışı hem ilçe teşkilatımız hem il teşkilatımız hem de genel merkezimiz tarafından memnuniyetle karşılanmıştır. Başkanımızın yapacağı her türlü faaliyetlerden partimiz ve partimizin bütün birimlerinin haberi vardır. Belediye Başkanımız partimizin mensubu olarak Milliyetçi Hareket Partisinden seçilmiş ancak bütün Yenipazar’ın Belediye Başkanıdır. Bu anlayış ile partimizin misyonuna uygun olarak, Yenipazar halkının hizmetinde ve kendisine verilen güven oylamasına layık olmak, davamıza ve teşkilatımıza gölge düşürmemek için gecesini gündüzüne katarak çalıştığı herkes tarafından açıkça görülmektedir.

‘İLHAN ÖZDEN YALNIZ DEĞİLDİR’

Ancak, bu davranışı çekemeyen üç beş kişinin sosyal medyada Başkanımız İlhan Özden’e spekülasyon oluşturmaya çalışılmasını yersiz bir davranış olarak görüyorum. Belediye Başkanımızın uyarılması gerektiği yerlerde teşkilatımız olarak gerekli uyarıları biz yaparız. Başkanımızın takdir toplayan bu davranışını sorgulamak kimsenin haddine değildir. Üç beş kişinin sosyal medya spekülasyonuna vatandaşımızın tepkisi ortadadır. Belediye Başkanımız Sayın İlhan Özden yalnız değildir. Bu zamana kadar parti tüzüğünden, davasından vazgeçmemiş, vatandaşlarımızın gönüllerine yer edinmiş ki iki dönem yüksek oy oranı ile Belediye Başkanı seçilmiştir. Sosyal medya fenomenlerinden icazet alacak değildir. Aynı istikrar ile hizmetlerine devam edecek olup vatandaşımızın takdiri şimdi olduğu gibi kat be kat artacaktır. Biz spekülasyona değil hizmete bakarız. Yenipazar Halkına yapılacak her türlü hizmette biz teşkilat olarak Başkanımızın arkasındayız.”

Yayın: Bilecik Haber

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2858 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum