TESLİM EDİLEMEYEN TOKİ KONUTLARI MAĞDURİYETE YOL AÇTI

TESLİM EDİLEMEYEN TOKİ KONUTLARI MAĞDURİYETE YOL AÇTI

Bozüyük'te, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından teslimatı yapılamayan 2. Etap TOKİ konutları nedeniyle konut sahipleri mağdur oldu. Özellikle çocuğu okula giden aileler kayıtlar konusunda tereddüt yaşarken birçoğu çocuklarını okula gönderemeyerek büyük mağduriyet yaşadı.

Daha önce Ağustos ayı sonuna yetişmese bile okullar açılmadan bayram öncesinde teslim edileceği açıklanan 2.’inci etap TOKİ konutları konut sahiplerine teslim edilemedi. Hal böyle olunca yüzlerce vatandaş büyük mağduriyet yaşadı. Konu hakkında açıklama yapan vatandaşlar, zamanında teslim edilmeyen konutlar nedeniyle mağdur olduklarını ifade ettiler. 

Vatandaşlar, “Çocuklarımızın okula gidiyor olması mağduriyetimizi ikiye katladı. Daha önce okullar açılmadan teslim edileceği duyurulmasına rağmen konutlar teslim edilemeyince çocuklarımızın kayıtları konusunda büyük tereddüt yaşadık. Birçok vatandaşımızda çocuğunu okula gönderemedi. Konutlarımızı teslim alamadığımız gibi henüz kimseden de net bir açıklama alamıyoruz. Herkes sorumluluğu başkasının üzerine atıyor. Bu konuda yetkililerden mağduriyetimizin giderilmesini talep ederken konutlarımızı ne zaman teslim alacağımızı kendilerinden net bir şekilde öğrenmek istiyoruz” dediler. Diğer taraftan edindiğimiz bilgilere göre müteahhit firmanın çalışmalarını tamamlayabilmek için ek süre talep ettiği öğrenildi.

 

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 8946 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum