TEYZELERE UMUT IŞIĞI OLUYORLAR

TEYZELERE UMUT IŞIĞI OLUYORLAR

Bozüyük Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Bilecik Gençlik Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen proje ile gençler teyzelere umut ışığı oluyor. 

Hayatlarını tek başına sürdüren teyzelere destek olmak amacıyla hazırlanan faaliyetler duygulu anlar yaşatıyor. Bu proje kapsamında geçtiğimiz gün gönüllü gençlerinde katıldığı ziyarette 3 haneye konuk olundu. 

teyzelere-umut-isigi-oluyorlar2.jpg

Gençlik Lideri Pınar Pehlivan ve 4 gönüllü gencin katıldığı program kapsamında yaşlı teyzeler ziyaret edilerek gönülleri alındı. Gençlik lideri Pınar Pehlivan, projeyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Bozüyük’te hayata geçirmeye gayret ettiğimiz bu proje kapsamında yaşlılarımızın gönüllerini hoş etmeye çalışıyoruz. Ziyaret ettiğimiz hanelerde teyzelerimizle muhabbet ederek dertlerini dinliyoruz. Kendilerinin hayat hikâyeleri dinledik, ihtiyaçlarını öğrendik. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerden çok memnun kaldıklarını dile getiren teyzelerimiz bizleri oldukça mutlu etti. Ziyaretin sonunda Selime, Şükriye ve Hanife Teyzemizle hatıra fotoğrafı çektirilerek, elleri öptük ve "Yine bekleriz temennileriyle" yanlarından ayrıldık. Bize evlerinin kapısını açan, bir anneanne - babaanne şefkati ile sarıp sarmalayan teyzelerimize çok teşekkür ediyoruz. Onlara siz merak etmeyin biz yine geliriz sözleriyle umut olmaya çalışıyoruz" dedi.

Bunun yanında Bozüyük Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün yaşlı vatandaşlara yönelik projeleri de devam ediyor. Yardımseverlik değeri kapsamında gerçekleştirilen projeyle gençler yaşlıların eli ayağı oluyorlar. Salı günü pazar alışverişini yapan yaşlı teyze ve amcaları da unutmayan gönüllü gençler poşetleri taşımakta zorlananların yardımına koşuyorlar. Yaşlı teyze ve amcaların pazar alışverişlerini taşıyarak evlerine kadar onlara yardım ediyorlar. Bu proje belirli aralıklarla devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2656 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum