TİYATRO FESTİVALİ BAŞLIYOR

TİYATRO FESTİVALİ BAŞLIYOR

 

Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl 12.'si düzenlenecek olan Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali, ''İstanbul'dan İnsan Manzaraları'' adlı ücretsiz oyun ile perdeleri aralıyor. 

Geçtiğimiz gün Üsküdar Kız Kulesinde Gala gecesiyle başlayan 12. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali kapıları, Bilecik Şehir Tiyatroları oyuncuları tarafından sahnelenecek olan ''İstanbul'dan İnsan Manzaraları'' adlı oyun ile açılıyor.

Oyun Sanat Yönetmenliğini Tiyatro Oyuncusu Ercüment Doğan'ın yaptığı ve tiyatroseverlere ücretsiz sunulacak oyun ile 12. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivalinin başlangıcı yapılacak.

Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın ''Sanata, Sanatçıya ve Sanatsevere Saygılarımla'' düşüncesiyle geçtiğimiz yıl temelleri atılan Bilecik Şehir Tiyatroları bu yıl meyvelerini verdi ve  Aralık ayında Bilecik Şehir Tiyatroları minik oyuncuları tarafından oyunlar sahne alacak. 

''İstanbul'dan İnsan Manzaraları'' adlı oyun Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde; 17 Kasım Cuma günü Saat: 20:00'de sahnelenecek.

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2187 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum