TİYATRO GÜNLERİ BAŞLIYOR

TİYATRO GÜNLERİ BAŞLIYOR

Belediye Başkanı Semih Şahin, 12-27 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Bilecik Tiyatro Günleri hakkında yaptığı açıklamada, ‘’Bilecik Tiyatro Günleri coşkusunu bütün tiyatro severlerle birlikte yaşayacağız’’ dedi.

Başkan Şahin, Bilecik Tiyatro Günleri için hazırlıkların tamamlandığını belirterek, kültür ve sanat şehri Bilecik’te güzel bir aktivitenin gerçekleştirileceğini belirtti.

Bilecik Tiyatro Günleri’nin perdelerini 12 Kasım’da açacağını hatırlatan Başkan Şahin, sahne alacak çocuk oyunlarının ücretsiz olduğunu belirterek,  şunları söyledi:

‘’Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; ‘’Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir’’ sözü gereği anlamlı bir çalışma gerçekleştireceğiz. Bilecik Belediyesi olarak tiyatro severlere güzel bir Kasım ayı yaşatacağız. Toplumumuzun her kesimine hitap edecek birbirinden değerli oyunlarımız, halkımız ile buluşacak. Tiyatro Günleri kapsamında 8 adet yetişkin oyunu 4 adet çocuk oyunu sahne alacak. Bütün halkımızı Bilecik Tiyatro Günlerine davet ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

tiyatro-gunleri-basliyor2.jpg

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2587 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum