TİYATRO GÜNLERİ SONA ERDİ

TİYATRO GÜNLERİ SONA ERDİ

Bilecik Belediyesi tarafından 12-27 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen Tiyatro Günleri sona erdi. Tiyatro Günleri kapsamında 8 adet yetişkin oyunu 4 adet çocuk oyunu sahne aldı. Binlerce Bilecikli bir kez daha tiyatro ile buluştu.

Belediye Başkanı Semih Şahin, Tiyatro Günleri'nin sona ermesinin ardından yaptığı değerlendirmede, organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Semih Şahin, "Güzel bir organizasyon oldu, ilk gün dediğimiz gibi Bilecik’te güzel çalışmalar yapacağız" ifadelerini kullandı.

tiyatro-gunleri-sona-erdi2.jpg

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Bilecik Tiyatro Günleri, ‘’Üçü Bir Arada’’ adlı oyun ile sona erdi.

12 Kasım'da başlayan Bilecik Tiyatro Günlerinin son gününde, Yunus Emre Gümüş’ün yazdığı ve Engin Alkan’ın yönetmenliğini yaptığı ‘’Üçü Bir Arada’’ oyunu tiyatro severler ile buluştu.

Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin, Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde sahne alan oyun sonunda oyunculara teşekkür plaketi ve ilimiz lezzetlerinden çeşitli hediyeleri takdim etti.

Usta oyuncu Cem Davran, Celil Nalçakan ve Onur Özaydın’ın rol aldığı oyun tiyatro severler tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı.

tiyatro-gunleri-sona-erdi3.jpg

‘’BİLECİK’TE GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

Bilecik Tiyatro Günlerine emek veren tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Şahin, Bilecik’te güzel çalışmalar yapmaya devam edeceklerini belirterek, ‘’Özenle hazırladığımız tiyatro günlerini burada sonlandırıyoruz. Güzel bir organizasyon oldu, son oyun da tiyatro günlerine yakışır bir oyun oldu. İlk gün dediğimiz gibi Bilecik’te güzel çalışmalar yapacağız. Bizi yalnız bırakmayan Bilecikli hemşehrilerimize ve emek verip sahnelerini buraya taşıyan tüm sanatçılarımıza teşekkür ediyorum."

tiyatro-gunleri-sona-erdi4.jpg

Oyuncu Cem Davran da Başkan Şahin'e teşekkür ederek "Bilecik'e tiyatro çok yakışıyor, bu etkinliklerin devamı da olmalı. Bizi yalnız bırakmadığınız teşekkürler." İfadelerini kullandı.

Oyuncular Celil Nalçakan ve Onur Özaydın da Bilecik’te oldukları için duydukları memnuniyeti belirterek, Bilecik’in gerek tiyatro salonları gerek tiyatro severleri ile çok iyi olduğunu kaydetti.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1836 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum