TOKİ'YE MÜJDELİ HABER

TOKİ'YE MÜJDELİ HABER

Osmangazi Mahalle Konağı karşısındaki basketbol sahasının olduğu alana alışveriş merkezi yapılması için ilk adım atıldı. Bölgenin market ihtiyacını karşılayacak çalışmayla ilgili Mülkiyeti belediyeye ait alanın yap-işlet-devret modeliyle 10 yıllığına kiralanmasına karar verildi. 

TOKİ sakinlerinin uzun zamandır beklediği sevindirici haber geldi. Belediye Meclisi Temmuz ayı olağan toplantısında, mahalle konağının karşısında bulunan basketbol sahasına alışveriş merkezi yapılması için ilk adım atıldı. Mülkiyeti belediyeye ait alanın yap-işlet-devret modeliyle 10 yıllığına kiralanmasına oybirliği ile karar verildi. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, TOKİ sakinlerinin başlıca isteklerinden birinin yerine getirileceğini söyledi.  TOKİ'deki en uygun alanın basketbol sahasının bulunduğu yer olduğunu aktaran Başkan Yağcı, tek katlı bir marketin inşa edilerek vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti. 

Böylelikle Başkan Yağcı, Hayme Ana Sultanevi, Osmangazi Mahallesi Sosyal Tesisleri ve Osmangazi Mahalle Konağı için düzenlenen görkemli açılışta vermiş olduğu sözü de tutmuş oldu. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2221 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum