TOPRAĞA VERİLDİ
İş kazasında hayatını kaybedeb Bozüyüklü genç toprağa verildi.
İsmet CEP
Bilecik'in Söğüt ilçesinde faaliyet gösteren bir fabrikada meydana gelen iş kazası sonucu hayatını kaybeden Fatih Kara (23) memleketi Bozüyük'te toprağa verildi.
Dün fabrikada gerçekleşen iş kazası sonucu hayatını kaybeden Kara'nın cesedi cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Söğüt Devlet Hastanesi morguna kaldırılmıştı. Buradan ise kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti. Fatih Kara'nın cenazesi bugün Merkez Kasımpaşa camiinde Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verildi.
Cenazeye Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İl Genel Meclis üyeleri, Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Kutlu, ailesi, arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.