TORUN ERDAL BAŞKAN SEÇİLDİ

TORUN ERDAL BAŞKAN SEÇİLDİ

Bozüyük Fen Lisesi öğrenci meclis başkanlığına gazetemiz sahibi Şadi Erdal'ın torunu, Yazı İşleri Müdürümüz Mücahid Erdal'ın oğlu Şadi Erdal seçildi.

6 Ekim Perşembe günü yapılan seçimlerde, rakiplerini geride bırakan 11-B sınıfı öğrencisi Şadi Erdal, 248 geçerli oyun 140'ını alarak Bozüyük Fen Lisesi öğrenci meclis başkanlığına seçildi. 

Demokrasi bilincini geliştirmek, bireysel hak ve özgürlüklere vurgu yapmak için gerçekleştirilen okul başkanlığı seçimi öncesi, adaylar propaganda çalışmalarını ilkeli bir şekilde sürdürdükten sonra seçim günü okulun tüm öğrencileri, kurulan sandıklarda oy kullanarak başkanlarını belirledi.

Sandıktan en yüksek oyu alan ve Bozüyük Fen Lisesi Öğrenci Meclis Başkanı olarak seçilen Şadi Erdal, "Seçimlerimizi yaptık. Seçimlerin sonunda okulumuzun Meclis Başkanı seçildim. Beni destekleyen, desteklemeyen herkese teşekkürler. İnşallah seçilmiş olduğumuz bu yılda okulumuzun eksikliklerini, yarım kalan projelerini, öğrencilerin isteklerini, vermiş olduğumuz vaatleri inşallah yerine getireceğiz. Gerekirse devlet büyüklerimizin huzuruna çıkarak, gerekirse, kendi imkanlarımızla bu projelerimizi inşallah öğrencilerimize kavuşturacağız. 

Bozüyük Belediye Başkanımız Sayın Fatih Bakıcı bütün okullara yaptığı destekle öğrenci arkadaşlarımızın takdirini kazandı. Okulda eksikliklerimiz var, bu eksiklikleri kendilerine iletmeyi düşünüyorum. Yardımcı olacaklarına inanıyorum. Şimdiden kendisine teşekkür ederim" dedi.

Sakarya Gazetesi olarak Bozüyük Fen Lisesi Öğrenci Meclis Başkanı Şadi Erdal'a görevinde başarılar dileriz. 

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 4967 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum