TOYOTA'dan BŞEÜ'ye hibe hibrit araç

TOYOTA'dan BŞEÜ'ye hibe hibrit araç

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye firması, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'ne hibrit araç hibe etti.

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye firması, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Hibrit ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi ve Otomotiv Teknolojisi programına katkı sağlamak, BŞEÜ’nün uluslararası yeşil kampüs ağına katılım çalışmalarına destek vermek amacıyla 1 adet Toyota CHR hibrit araç hibe etti.

toyotadan-bseuye-hibe1.jpg

MYO öğrencilerinin öğrenimde yenilikçi teknolojileri yakından incelemelerine olanak sağlayacak hibe araç, Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş. Kurumsal İlişkiler yetkilileri Tuncay Okçu ve Kamil Ölmez tarafından, BŞEÜ Sıfır Atık Koordinatörü Doç. Dr. Edip AVŞAR ve Hibrit ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Öğr. Görevlisi Emre Altınkaya’ya teslim edildi.

toyotadan-bseuye-hibe2.jpg

Doç. Dr. AVŞAR, "Öğrencilerimizin üniversitemizde dünyadaki son teknoloji trendini yakalayacak şekilde ve kalitede uygulamalı eğitim almaları için desteğini esirgemeyen Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş’ye, desteğin bize ulaşmasını sağlayan kurumsal iş ve planlama bölümünden Sayın Tuncay Okçu ve Kamil Ölmez başta olmak üzere tüm Toyota ailesine çok teşekkür ederiz. Kampüsümüz içerisinde emisyon miktarı minimize edilmiş son model çevreci bir araç olması üniversitemizin uluslararası yeşil kampüs ağına katılım çalışmaları için de son derece önemlidir. Çevresel anlamda yaptığımız diğer çalışmaların yanında bu aracın kampüsümüzde yer alması ve sergilenmesi ile tüm öğrencilerimizin çevresel konulardaki bilinç düzeyini çok daha üst düzeye çıkarmak istiyoruz. Amacımız Bilecik Şeyh Edebali Üniversitemizi hem eğitim öğretim hem de çevre bilinci konusunda ulusal ve uluslararası anlamda örnek bir konuma getirmektir" dedi.

toyotadan-bseuye-hibe3.jpg

Hibe edilen araçla MYO öğrencilerinin mesleki gelişimine ve uluslararası yeşil kampüs ağına katılım çalışmalarına önemli katkılar sağlayan Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş.’ye teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Toyota’nın bu davranışı ile tüm sanayi kuruluşlarına örnek teşkil ettiğini belirtti. Bu tarz desteklerin teori ile pratiği bir araya getiren Üniversite-Sanayi iş birliklerinin oluşmasına ve gelişmesine katkı sunduğunu vurgulayan Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir, eğitime yapılan her katkının daha bilinçli ve donanımlı bireyler yetişmesine vesile olarak bir anlamda ülkemizin gelişimine katkı sunacağını belirtti.

toyotadan-bseuye-hibe4.jpg

Rektör Beydemir, “Hibrit araç hibesi kapsamında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitemize desteklerini esirgemeyen Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş. yetkilileri Tuncay Okçu ve Kamil Sönmez başta olmak üzere, tüm fabrika yönetimine, üniversitemiz ve meslek yüksekokulumuz adına teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 5268 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum