TRAFİĞİ KİM KONTROL EDECEK?

TRAFİĞİ KİM KONTROL EDECEK?

Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal, geçtiğimiz Salı günü ‘Olaylara Bakış’ köşesinden Bilecik trafiğinin can çekişir halini ‘Trafik yoğun bakımda’ başlığı ile kaleme aldı. Yazısının bir bölümünde trafiği düzenlemekle görevli trafik ekiplerinin dahi kural ihlali yaptığını belirten Şadi Erdal “Düşünün trafiği sağlamakla görevli ekipler arabalarını, motosikletlerini her gün ‘Park yapmak yasaktır’ levhasının önüne park ediyorlar” ifadesini kullandı.

Şadi Erdal’ın yazısından hemen bir gün sonra adeta ‘Vatandaş ne derse desin biz bildiğimizden şaşmayız’ dercesine iki motosikletli trafik ekibi araçlarını park yasağı bulunan levhanın önüne park etti. Ekipler, trafiği denetlemek yerine cadde üzerinde karşılaştıkları tanıdıkları ile sohbet etmeyi tercih etti.

1-579.jpg2-587.jpg

İlimizin trafik sorunuyla ilgili kaleme aldığı her yazısında emniyet müdürlüğü yanında oluşan trafik keşmekeşliğine dikkat çeken Şadi Erdal, son yazısında yine aynı noktaya temas ederek ‘Emniyet Müdürü makamının camından baktığında sağ tarafındaki ufak meydanlıkta trafik ne zaman düzelirse Bilecik’in trafiği o zaman hallolmaya başlar derim” cümlesine yer verdi.

Şadi Erdal’ın ne demek istediğini ise en güzel aşağıdaki fotoğraflar anlatıyor

3-452.jpg4-184.jpg

Trafik ekiplerinin kaldırım ve ikinci sıra parklarını, vatandaşlardan gelen ve gazetemiz arşivinde yer alan birçok fotoğrafı yayınlıyor ve yorumu siz değerli okuyucularımıza bırakıyoruz.

5-030.jpg

6-017.jpg

 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3664 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum