Trafik Felç Oldu

Trafik Felç Oldu

Hafta sonu gerçekleştirilen üniversite sınavı dolayısıyla artan trafik yoğunluğu hayatı olumsuz etkiledi. Bilecik'in kronik problemi sınava yetişmek isteyen gençlere sınav stresinden önce sınava yetişememe stresini yaşattı.

Bilecik trafiği adeta felç olurken emniyet ekipleri kentin birçok noktasında tedbir alsa da yeterli olmadı.
 Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen, ilimizin trafik sorununa dikkat çekerek yetkilileri bir an evvel konuyla ilgilenmeye davet etti. 10 dakikalık yolun 55 dakikada katedildiğini ifade eden Seyfi Özgen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:
"Değerli Bilecik’liler, TOKİ girişinden hareket ettim ve üniversite sınavına girecek olan kızımı Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi yerleşkesine götürmek için yola çıktım.

207535319-4005070636196267-8346060180954890616-n.jpg

Üniversite yerleşkesine vardığımda saat 09.55 ‘ti. Duraklarda çocukları ile bekleyen anne babalar, sınav yerine yetişme telaşı içinde araç içindeki öğrenciler ve sürücüler. Yani kısacası 10 dakikada  süren yol 55 dakikalık trafik ve sınava yetişememe kabusuna dönüştü. Üzüntüm sınava yetişemeyip sınava giremeyen çocuklarımız. Tüm yetkilileri Bilecik Kent Konseyi Başkanı olarak göre davet ediyorum ve bu soruna çözüm bulmalarını istiyorum. Trafik sorunu bugüne mahsus değil. Her gün sabah ve akşam üstü yaşanan bu sıkıntının bir an önce çözümü için tüm yetkilileri toplantıya davet ediyorum."

Bu haber toplam 5091 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum