TRAFİK SORUNU MECLİSE TAŞINDI

TRAFİK SORUNU MECLİSE TAŞINDI

Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal’ın ‘Olaylara Bakış’ köşesinden gündeme getirdiği ilimizdeki trafik sorunu belediye meclisine taşındı.

İlimizde her geçen gün artan trafik problemi içinden çıkılamaz bir hâl almaya başladı. Şehir merkezinde oluşan keşmekeşlik artık ara sokaklara ve mahallelere sirayet eder duruma geldi. Emniyet Müdürlüğünün ve Bilecik Belediyesi’nin büyüyen trafik sorunu karşısında tedbir alamayışı vatandaşı çileden çıkardı. 

Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal’ın ‘Olaylara Bakış’ köşesinden gündeme getirdiği trafik sorunu adeta yorum yağmuruna tutuldu. Vatandaşlar, kentin yaşam kalitesini düşüren bu sorunla ilgili acil çözüm feryadında bulunurken çözüm önerileri getirenler oldu. Kamuoyu, dört gözle trafiği düzeltecek tedbirlerin alınacağı günü beklemeye başladı. 

BELEDİYE MECLİSİNE TAŞINDI

Kronikleşmeye başlayan trafik problemi Belediye Meclisi’nin Ekim ayı olağan toplantısında de gündeme geldi. Belediye Meclis Üyesi Soner Olgun trafik sorunuyla ilgili acil tedbir alınması gerektiğini belirtti. Soner Olgun, “Kent içinde büyük sıkıntı var. Bir an evvel önlem alınmalı aksi takdirde önünü alamayacağız” ifadelerini kullandı. 

Soner Olgun’un gündeme getirdiği konuya ilişkin söz alan Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ise İl Trafik Komisyonu’nda konunun görüşüldüğünü ve kurulan alt komisyonlarla birlikte bir dizi çalışmaların yapıldığını anlattı. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3118 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum