TSO GELENEĞİ BOZMADI

TSO GELENEĞİ BOZMADI

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından her yıl düzenlenen geleneksel iftar yemeği bu yılda yoğun bir katılımla gerçekleşti. TSO Başkanı Fevzi Uzun'un ev sahipliğindeki iftar, farklı birçok kesimden yaklaşık 100 kişiyi bir araya getirdi. 

İlahi dinletisi ile başlayan program TSO Başkanı Fevzi Uzun'un konuşması ile devam etti. Bilecik TSO'nun çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Uzun,"Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası olarak, ‘Çalışan Bilecik Büyüyen Türkiye’ sloganı ile ilk günkü inancımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz. İhracaat, istihdam ve yatırım değerleriyle ekonomik açıdan hızlı bir dinamizm sergileye Bilecik, Türkiye’nin en hızlı büyüyen şehirleri arasında yer almaktadır. Amacımız bu değerin layık olduğu şekilde gelişmesine katkıda bulunmak ve siz değerli üyelerimizi en iyi şekilde temsil etmektir" ifadelerini kullandı.

TSO Başkanı Fevzi Uzun'un konuşmasının ardından iftar yemeğine geçildi. Program, iftar yemeğinin ardından sahnelenen semazen gösterisi ile sona erdi. 

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 1601 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.